![]() |
Czego się nie robi dla gawiedzi...A Ziobro co na to?
|
![]() |
Gbyby to zrobił Tusk lub Monika Olejnik już nie mówiąc o Wojewódzkim to wszyscy pieli by z zachwytu !!! Wiadomość o tym obiegła by cały medialny świat i wszyscy z elity i salony pławili by się w zachwytach .
|
![]() |
A gdzie można znaleźć wzór oświadczenia, jeśli nie wyrażam zgody na to, żeby mi wszczepiono jakikolwiek kawałek Dudy?
|
![]() |
DU.A = OBŁUDA !!!!!
|
![]() |
zamawiam pluca
|
![]() |
....uprzejmie proszę o zmiłowanie się nad moją skromną osobą i w razie potrzeby nie korzystanie z części zamiennych pozyskanych od osoby wspomnianej w artykule.....
|
![]() |
Interesujący artykuł doprawdy...
|
![]() |
a ja nie wyrażam zgody ponieważ moje organy nie nadawałyby się do przeszczepu z powodu niedożywienia, ponieważ ja jako osoba pracująca za jałmużnę, któremu starcza na miskę zupy i kromkę chleba i nie mam pieniędzy aby dostarczać wystarczająco witamin dla mojego organizmu. Po wprowadzeniu programu 500 + uważam, że te rodziny będą mieć zdrowe organy do przeszczepu, ponieważ one będą dezynfekowane już lepszym gatunkiem wódki a nie piwem i jabolem jak było dotychczas.
|
![]() |
po śmięrci prezydenta mohery będą się zarzynać by mięć coś od niego
|
![]() |
Jako zwolennik transplantacji, powinien zrobić to już dawno, a nie przed kamerami.
|
![]() |
lekarz ,który by pobrał szlachetne organy z miejsca mógłby swoje przekazać do transplantacji,bo nie miałby już życia.
|
![]() |
Pytanie czy ktoś wiedząc od kogo pochodzą chciałby je na pewno mieć .... ? A propos - Czy aby Prezes pozwolił podjąć taką decyzje :-) ?
|
![]() |
co jeszcze podsuną do podpisania dla prezydenta? ponoć prezes boi się dać potrzymać swojego kota w obawie by ten go nie podpisał hi , hi , hi
|
![]() |
lipa pod publiczkę modne było 10 lat temu .większość w tym moja cała rodzina właśnie od 10 lat taki dokument nosimy a nasz niby prezydent robi z siebie PAJACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
A niech mnie bozia broni! nie wezmę! organy przeżarte obłudą!
N.b rada: p. Duda, lepiej się nie chwalić, bo jak łże-prezio zechce
się odmłodzić ...
|
![]() |
Co sobie wybraliście takie organy będą wam grać i jeszcze ich sklonują.
|
![]() |
...chciał zabłysnąć, to mógł posypać się brokatem. A tak wyeksponował własną osobę na pośmiewisko. Najzabawniejsze w całej farsie jest to, że moherowa hołota tego nie potrafi dostrzec.....
|
![]() |
Piekny gest Panie Prezydencie
|
![]() |
Strasznie żałosny chwyt by odzyskać popularność. Większość potencjalnych dawców nie lansuje się w mediach. Tyle w temacie.
|
![]() |
Paznokcie u nóg też można dostać od Pana Prezydenta?
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.