Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pszczółka Polski Cukier AZS UMCS szykuje formę na play-offy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 stycznia 2018 r. o 11:44 Powrót do artykułu
Co z ewentualnym wzmocnieniem Pszczółek? Jest planowane czy też skład pozostanie bez zmian? W innych drużynach następują zmiany i nie są to jedynie zespoły z góry tabeli. Wzmocnił się Ostrów, to samo miało miejsce w Poznaniu, a w ostatnich dniach do drużyny Gorzowa doszła nowa rozgrywająca z Australii z reprezentacyjnym stażem - doświadczona Natalie Hurst, mająca za sobą występy w ekstraklasie tureckiej i francuskiej.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Może warto byłoby zagrać jakiś mecz towarzyski w czasie tej 3-tygodniowej przerwy w grze w lutym? Taka długa przerwa może spowodować wypadnięcie z rytmu meczowego.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Może klub nauczony doświadczeniem z poprzedniego roku, gdy kontuzja Magden i krótka ławka były chyba główną przyczyną odpadnięcia w ćwierćfinale play-off z Wisłą, pomyśli jednak o poszerzeniu kadry zespołu. Wiadomo, że nie mamy takiego budżetu jak Polkowice, Wisła czy Artego, ale chyba nie jest on mniejszy od drużyn z dołu tabeli, które dokonały ostatnio zagranicznych wzmocnień.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Aż prosiło się przy okazji tej rozmowy zadać trenerowi jedno krótkie, ale konkretne pytanie w kwestii możliwości wzmocnienia drużyny...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Okienko transferowe w tym sezonie zostanie zamknięte 31 stycznia? Może to ktoś potwierdzić?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...