![]() |
Nowe nazwiska, kilku młodych fachowców - zmiany w kierunku rozwoju ekonomicznego.
|
![]() |
Oceniam dobrze, ale po owocach ich poznamy.
|
![]() |
Złodziej wagonowy głównym policjantem !!! Gdzie my żyjemy ????
|
![]() |
To ile teraz milionów Zlotych na nagrdy pójdzie????
Kolejne 200 milionów złotych
|
![]() |
Figuranci na liście odwołanych. I powołanych. Ponownie zamiast 1 mnisterstwa podział na 2 o to zawsze więcej ministrów i wiceministrów, co musi cieszyć resortowe dzieci PISu, zawsze to sobie dorobią na „przaśny chleb”. Reasumując w miejsce jednych przyjdą inni, wcale nie lepsi,czyli ten sam sort.
|
![]() |
obstawiam ze bredzinski dostal nowe adidasy -jojo he he
|
![]() |
te same świnki przy korycie
|
![]() |
Błaszczak za Maciarewicza,jeden znawca tematu(wojsko)został zamieniony na innego speca od Wojska Polskiego.
|
![]() |
tak jak u twojej mamy na niedzielnym obiedzie |
![]() |
PAD coś ostro fika - kto za nim stoi?
|
![]() |
Byłem w SB ,jestem w PiS,a wy możecie mnie cmoknąć w zwis.Ministrów będziemy mieli takich jakich MY zechcemy,a wy kodziarze i peowce walcie się.
|
![]() |
oooo jest jeden z Panów Ministrów co krzyczał na pisowskim capstrzyku z okazji którejś tam miesięcznicy "komuniści i złodzieje" po słowach pana prezesa "cała Polska z was się śmieje"
|
![]() |
to ile na odprawy pójdzie?
|
![]() |
To ile teraz milionów Zlotych na nagrody pójdzie ????
Kolejne 200 milionów złotych? Czy teraz więcej
|
![]() |
A kto w FINALE ogłosi.że w Smoleńsku był zamach.pozbyli się Antka.Nie rozumiem też,że wywalili Szyszko,przecież on znał jedyną prawdę w sytuacji w Puszczy Białowieskiej.A dlaczego zabrakło miejsca w rządzie dla Pani Profesor Krystyny Pawłowicz.Tak wiele pytań jest po rekonstrukcji rządu.
|
![]() |
i tak żadne kwoty nie przebiją kosztów podkomisji smoleńskiej
|
![]() |
Ale zmiany !!! Z PAX-u do ŚMAXU !!!
|
![]() |
nowa dojna zmiana
|
![]() |
Złodziej jojo głównym policmajstrem !!! Koniec świata !!! Ludzie uważajcie na buty !!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Miejsce tego ruskiego agenta Antoniego jest nie w psychiatryku ale w więzieniu.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.