![]() |
POdsycajcie dalej emocje oderwani od koryta i pseudo dziennikarze. co ma pomnik do tych problemów ? chcecie na siłę rozróby i sławy?
|
![]() |
wasze zatargi z rządem nic nie dadzą bo Polska jest da wszystkich. Jak z Ukrainy mniej kosztuje to oczywiście trzeba dac ludziom kupić taniej a nie tyle co chcecie.
|
![]() |
Czego ZSLowcy nie zakontraktowali im przez tyle lat myśleli że się nachapią chcą uni wolny rynek kupujemy taniej my zalewamy innymi produktami Europę i w innych krajach nas błogosławią
|
![]() |
Czekam na protest rolników w sprawie Holokaustu, jaki władza ludowa zgotowała ziemianom. Wyrzucono ich z domów, rozgrabiono majątki, dzieciom pod groźbą śmierci zabroniono zbliżać się do domów rodzinnych, pozbawiono ich godności, bezpieczeństwa i nadziei na normalne życie. Żaden rząd nie naprawił tej niesprawiedliwości, rolnicy handlują ziemią i udają, że nie ma problemu.
|
|
|
![]() |
Jak był Pan Premier Morawiecki i chciał z wami rozmawiać to żeście tyłkami się odwracali i trąbili syrenami, teraz dranie i nieroby wracajcie skąd przyjechaliście. Byłem w lecie na otwarciu pomnika przeżyłem przez was upokorzenie i wstyd. U mnie nie macie wsparcia.
|
![]() |
Niestety obawiam się że malina będzie jeszcze tańsza w tym roku :( rząd nic sobie nie robi z postulatów rolnikow...
|
![]() |
Myślę że maliny będą jeszcze tańsze i to będzie wina samych rolników z Urzędowa wybrali sobie na burmistrza człowieka przywiezionego w teczce przez Morawieckiego czym samym utwierdzili premiera że w sprawach rolnictwa działa prawidłowo
|
![]() |
A jak jedna osoba będzie to też jest to strajk? Oni uczcili tylko Wielkiego Polaka Pana Prezydenta Kaczyńskiego dziękujemy rolnikom.
|
|
|
![]() |
Plantatorzy malin głosujący na PiS to naprawdę frajerzy.
|
![]() |
Doić krowy nieroby.
|
![]() |
Myślę że maliny będą jeszcze tańsze i to będzie wina samych rolników z Urzędowa wybrali sobie na burmistrza człowieka przywiezionego w teczce przez Morawieckiego czym samym utwierdzili premiera że w sprawach rolnictwa działa prawidłowoMyślę że maliny będą jeszcze tańsze i to będzie wina samych rolników z Urzędowa, - wyjątkowa megalomania na tej wsi zwanej od niedawna miastem. |
![]() |
Nie narzekaj na Urzędów, popatrz na Chodel, jeszcze gorzej, dno i pół metra mułu.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.