![]() |
byłem z synem - nie moglem nigdzie zaparkować - żal
|
![]() |
brak parkingu przy stadionie - żenada
|
![]() |
Nie znam sie - w Lublinie są tak duże tradycje żużlowe, że pomimo iż klub żużlowy z tego miasta nie występuje w najwyższej lidze, to na stadionie jest ponad 8 tys (!!!) ludzi ? Proszę o wytłumaczenie.
|
![]() |
Chyba z Łodzi jest 200 kibiców a nie 20 w TV widać że jest ich wielu. Super frekwencja!
|
![]() |
Zuzel, jedziewia na zuzel. Wszystkie wioski na zuzel do Lubina, jedziewa na zuzel.
|
![]() |
ludzie czemu skamlecie z tym parkowaniem. trzeba wyjechać wcześniej i ruszyć du..ą na stadion.. co za buraki
|
![]() |
Średni mecz, z defektami i taką sobie jazdą tubylców. Gdyby nie import byłoby kompletne dno.
|
![]() |
Pierdu pierdu Było dużo ponad 10 a może nawet 12 tysięcy ludzi. Jak na arenie na Motorze jest garstka ludzi to piszą ze ponad4,5 tysia było a tu był tłum jaki nigdy na piłce od lat nie widziano.
|
![]() |
Upadki i defekty zamiast spokojnie wygrać Jonnson uratował remis rzutem a taśmę
|
![]() |
Wielka chciwosc ze strony organizatorow. Tylko zeby zarobic jak najwiecej. Ludzi bylo tak napchane, ze nie dalo sie przejsc. Nie wspomne juz o jakimkolwiek widoku toru.
Rozumiem gdyby bilety byly po 15zl.... ale nie 30 za taki chłam i przepychanki z nawalona patologia.. porazka
|
![]() |
O takie wynalazki jak monika kocham. Przyszła 10 minut przed poczatkiem meczyu i wielka dama nie miała gdzie usiasć. Ja byłem 2,5h przed meczem i mogłem siąść gdzie chciałem. do garów!
|
![]() |
A ja oglądałem w telewizji i jestem zadowolony, kasa została w kieszeni, nie musiałem się przepychać, walczyć o miejsce, martwić o parking, stać w korkach i widziałem dużo więcej niż na stadionie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|