![]() |
Witam, zaciekawił mnie bardzo system NArelaks, czytałam o nim sporo na różnych forach, wydaje się być bardzo pomocny szczególnie dla ludzi, którzy cierpią na nadmierny stres, spowodowany często niewłaściwym stylem życia, nadmiernymi obowiązkami - i ja zaliczam sie do takich osób. Chciałam zapytać czy stosował ktoś ten system, jakie opinie, jakie wrażenia? Dziękuję za każdą wypowiedź.
|
![]() |
Ja stosowałam ten system i mam bardzo pozytywne odczucia. Dostajesz harmonogram stosowania i jeśli się dostosujesz zobaczysz efekty po kilku dniach - tak było w moim przypadku, policzyłam sobie kiedyś ile wydawałam na środki przeciwbólowe a ile kosztował mnie ten system, aż żałuję, że nie natknęłam się na niego wcześniej. Polecam.
|
![]() |
Czy ktoś jeszcze stosował ten system. czytałem sporo na ten temat wszystko zapowiada się obiecująco, są jakieś bariery wiekowe? Jak z wysyłką - czy się długo czeka? W zasadzie jest gwarancja więc może powinienem od razu kupić, jednak hmm... przezorny zawsze zabezpieczony :)
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.