![]() |
GDZIE JEST POLSKA FLAGA? GDZIE JEST GODŁO? CZY MOI DZIADKOWIE WALCZYLI O BARWY UNII EUROPEJSKIEJ?!
|
![]() |
UPIER, WYDAJE MI SIĘ ŻE GODŁO JEST NA HOLOGRAMIE KTÓRY ZNAJDUJE SIE NA RAMIENIU MĘŻCZYZNY ZE ZDJĘCIA ... ZA MAŁO WIDOCZNE .... TEŻ MI BRAK FLAGI PL
|
![]() |
A po co w ogóle wymyślne i kosztowne zabezpieczenia prawa jazdy, skoro podczas kontroli drogowej i tak policjanci sprawdzają w systemie np. ilość punktów. Mając dane kierowcy napisane na kartce papieru ołówkiem mogą sprawdzić czy kierowca posiada uprawnienia...
|
![]() |
Które to już z kolei ????? Co za POje***y kraj !!!!!!!
|
|
|
![]() |
brak godła, zupełnie jak na koszulkach polskiej reprezentacji... http://komdax.com
|
![]() |
prawo jazdy jest, tylko morda cweeela na zdjęciu!!
|
![]() |
Ale nigdzie nie jest napisane co ze starymi kartami, czeka nas obowiązkowa wymiana starych??? i kto za to zapłaci ???
|
![]() |
Było do wyboru, albo z sierpem i młotem,albo ta niebieska z gwiazdkami, innej opcji nie było. |
|
|
![]() |
Zatracamy swoją tożsamość,celowe działania żydokomuny w Polsce. |
![]() |
ja też się bałam strasznie tych nowych testów itd. tym bardziej, że mam 22 stycznia egzamin, ale tutaj znalazłam bardzo dobre testy: noweprawojazdy.pl
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.