Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tłusty czwartek przed wojną i w okresie PRL (zdjęcia)

Utworzony przez Michał, 16 lutego 2012 r. o 12:30
dzięki za podpisy do zdjęć
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
oglądając zdjęcia z przed 1939 roku , odnoszę wrażenie że naszym światłym elitom politycznym własnie taka Polska się marzy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Pewnie kiedyś to były prawdziwe pączki niegnioty no nie znali ulepszaczy, spulchniaczy i innej chemii ehh
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
najlepiej usmażyć własne pączki - mamy wtedy pewność że są pozbawione spulchniaczy itp., smakują lepiej, wychodzą taniej, a na dodatek mamy satysfakcję że są własnej roboty:))
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gość napisał:
oglądając zdjęcia z przed 1939 roku , odnoszę wrażenie że naszym światłym elitom politycznym własnie taka Polska się marzy
powoli, konsekwentnie do takiej zmierzamy . fachowa i skuteczna opieka lekarska - nie jest już dostępna , ze względów finansowych , dla paru milionów polaków . dziś , tylko prywatnie można być prawidłowo leczonym
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czy pączki są inne ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Te najprawdziwsze, z dziada pradziada nie znały oleju, strzykawki ani chemicznych ulepszaczy. Hm ... owszem można tekie dziś kupić w starych cukierniach ale ich cena jest dwókrotnie wyższa (ponad 2 zł) niż pączkopodobnych tworów.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...