![]() |
jak świat światem ludzie utrwalali mieso solą i dymem. Czyżby chemia było zdrowiej?
|
![]() |
Przecież tu chodzi o to, by zniszczyć naszych producentów, którzy są konkurencyjni wobec tych z Zachodu.
|
![]() |
Wyjedź z kraju. Poszukaj pracy w innym państwie. Nie potrzebujemy tutaj takich malkontentów, sierot nierobów. Jak sie nie podoba to zmień pracę, taką, gdzie to Ty będziesz szefem.mogą mnie cmoknąć, wędziłem, wędzę i będę wędził. Sprzedawałem, sprzedaję i będę sprzedawał i nikt sraczki nie dostał. Właśnie wyciąłem parę olch i czereśni bo po ostatnim wędzeniu zabrakło taki miałem ruch w interesie. |
![]() |
Termometry rtęciowe, zielone strzałki na skrzyżowaniach, konieczna jazda na światłach, żarówki, teraz wędzenie. Co będzie następne?
Trzeba zwiewać z Unii jak najprędzej.
|
![]() |
Dym niezdrowy, ale cała tablica Mendelejewa w "dodatkach" do wędlin to już ok! Dodac jeszcze soli drogowej i suszu jajecznego i kiełbacha będzie git. Na promocję po 4,99 do grylka jak znalazł.
|
![]() |
Niech żyje wedzona kiełbasa a unia niech się wypcha
|
![]() |
który wydziela się, gdy tłuszcz z wędzonego dymem mięsa spada na palenisko.A kto pod wędliną umieszcza palenisko?Prawdziwych fachowców to nie dotknie bo wędlina jest tylko w dymie,palenisko z boku. |
![]() |
kolejny "fakt" medialny.
Ludzie,nie dajcie się zwariować. Ponad 90 % zakładów mięsnych w Polsce spełnia te normy. i wcale te normy nie są nowe, od 2 lat temat był wałkowany w Komisji Europejskiej i kto chciał albo musiał już dawno przestawił produkcję. Tylko dziennikarze w Polsce jak zwykle budzą się po fakcie
|
![]() |
A kto pod wędliną umieszcza palenisko?Prawdziwych fachowców to nie dotknie bo wędlina jest tylko w dymie,palenisko z boku.Raczej grillowania powinni zakazać. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.