![]() |
Czekamy na ocenę wielkiego znawcy wiejskiego ze ZSL... )))
|
![]() |
zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.
|
![]() |
zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Może więcej szczegółów o jej związkach z "korporacją" (jaką właściwie?)... |
![]() |
zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
![]() |
Przez ponad godzinę nic nie odpisał "oskarżyciel". Wygląda na oszczercę ten "lbn" (i jeszcze sobie na nick wybrał skrót od "Lublin").zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
![]() |
Ty sobie czekaj na dowody a ja tymczasem będę się rozczytywać w newsach z niemal każdego dnia gdzie media podają o"nagłych" odejściach młodych i zdrowych. Wiem, mam świadomość, że niektórym bardzo trudno zaakceptować pewne dość oczywistye fakty. Skoro się nie pomyślało w odpowiednim momencie tylko pozwoliło my sleć za siebie innym, to teraz pozostaje mechanizm wyparcia jedynie. Zdrówka życzę.zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
![]() |
W różnych "wypadkach" odchodzą zdrowi, ale chyba nie o to chodzi. Bywają też pozornie "zdrowi", którzy mają jakieś wady nieujawnione, a które potem okazują się śmiertelne. Ale chyba tu chodzi o jakieś szerzej zakrojone domysły. Jakie? Zdrowia!Ty sobie czekaj na dowody a ja tymczasem będę się rozczytywać w newsach z niemal każdego dnia gdzie media podają o"nagłych" odejściach młodych i zdrowych. Wiem, mam świadomość, że niektórym bardzo trudno zaakceptować pewne dość oczywistye fakty. Skoro się nie pomyślało w odpowiednim momencie tylko pozwoliło my sleć za siebie innym, to teraz pozostaje mechanizm wyparcia jedynie. Zdrówka życzę.zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
![]() |
Bździny tępej labydziny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!
|
![]() |
Bździny tępej labydziny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!Chłopina Jasina? Oj, głupiutka, głupiutka, głupiutka... nicym nos bucicka. Oj, by chciała posysać, posysać... maminego cycka... |
![]() |
Bździny tępej monisiny labydziny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!
|
![]() |
Jak się nie szczepią to co się dziwić że ich wiruis wykańcza...Ty sobie czekaj na dowody a ja tymczasem będę się rozczytywać w newsach z niemal każdego dnia gdzie media podają o"nagłych" odejściach młodych i zdrowych. Wiem, mam świadomość, że niektórym bardzo trudno zaakceptować pewne dość oczywistye fakty. Skoro się nie pomyślało w odpowiednim momencie tylko pozwoliło my sleć za siebie innym, to teraz pozostaje mechanizm wyparcia jedynie. Zdrówka życzę.zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
![]() |
oszczerca nie oszczerca wazne ze nie musi sie teraz martwic czy dobrze postapil czy tez popelnil jednak blad komfort psychiczny to wazna rzeczPrzez ponad godzinę nic nie odpisał "oskarżyciel". Wygląda na oszczercę ten "lbn" (i jeszcze sobie na nick wybrał skrót od "Lublin").zamilknij kobieto na garnuszku korporacji.Jakieś konkrety czy klasycznie tylko pomówienia? Prosimy o dowody. |
|
MASAKRA! "Wybitny brytyjski lekarz Aseem Malhotra: szczepionka mRNA nie powinna była zostać zatwierdzona, a tym bardziej być obowiązkową"
Argumenty dr Malhotra można przeczytać w artykule naukowym, który ukazał się 26 września link z domeny rządowej jako dowód- ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9557944/
|
![]() |
Bździny tępej labydziny monisiny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!
|
![]() |
Bździny tępej labydziny monisiny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!Chłopina Jasina bez związku z zagadnieniem wyskakuje ze swoją "jołopozą". Natręctwo. |
![]() |
Bździny tępej monisiny labydziny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!Chłopina Jasina? Oj, głupiutka, głupiutka, głupiutka... nicym nos bucicka. Oj, by chciała posysać, posysać... maminego cycka... |
![]() |
Bździny tępej monisiny labydziny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!Forumowy zasmradzacz. |
![]() |
Bździny tępej labydziny monisiny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!
|
![]() |
MASAKRA! "Wybitny brytyjski lekarz Aseem Malhotra: szczepionka mRNA nie powinna była zostać zatwierdzona, a tym bardziej być obowiązkową" Argumenty dr Malhotra można przeczytać w artykule naukowym, który ukazał się 26 września link z domeny rządowej jako dowód- ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9557944/Malhotra to jeden z czołowych antyszczepionkowców w Wielkiej Brytanii. Litości. Gdzie on wybitny. |
![]() |
Bździny tępej labydziny monisiny. Labydłoza betonoza, skończony głupcze!Chłopina Jasina? Oj, głupiutka, głupiutka, głupiutka... nicym nos bucicka. Oj, by chciała posysać, posysać... maminego cycka... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|