Quantcast

Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Właściwości zdrowotne miodu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 stycznia 2019 r. o 08:38 Powrót do artykułu
Szkoda że piszecie tylko o miodzie, z ula pochodzą także takie produkty jak kit pszczeli ( propolis), pierzga , pyłek kwiatowy i mleczko pszczele. Oraz wosk i chyba najmniej znany jad pszczeli. Kiedyś za jeden ul zwany barcią można było dostać stado gęsi.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Miód jest pyszny ja to dodaje go do wielu rzeczy do ciast, na kanapki a nawet do wody. Często nalewam sobie do szklanki niegazowaną cisowiankę i dokładam łyżeczkę miodu i plaster cytryny dobrze smakuje taki napój
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.