Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Bestie ze Wschodu już od wielu lat sieją chaos w Kozim Grodzie - jedna przypałętała się gdzieś sP0d Krasnegostawu, a druga nadciągnęła ze Świdnika. Obie niosą ze sobą intensywne opady betonu, trzebią drzewostan, P0dtapiają finanse miasta-wydmuszki oraz zalewają przestrzeń medialną P0wodzią kłamstw i konfabulacji.
Odpowiedz
Lech Sprawka zaplanował posiedzenie Sztabu Wojewódzkiego Zespołu Zarządzania Kryzysowego
Monisia, no i premia poszła w ... Tak się pomylić, tak "pojechać" swojemu chlebodawcy z pisu rodem....Qń by się uśmiał...
Odpowiedz
Bestie ze Wschodu już od wielu lat sieją chaos w Kozim Grodzie - jedna przypałętała się gdzieś sP0d Krasnegostawu, a druga nadciągnęła ze Świdnika. Obie niosą ze sobą intensywne opady betonu, trzebią drzewostan, P0dtapiają finanse miasta-wydmuszki oraz zalewają przestrzeń medialną P0wodzią kłamstw i konfabulacji.
 Monisia, chłopie, brawo!!! Wszystkie wystąpienia "PO" tym razem wielkimi literami! Wiem, że jest "0" zamiast "O", ale tak też może być.
Odpowiedz
@Zy383k, przestań mnie molestować w sieci. Xuj mnie obchodzi sprawka koleś gubernatora. Jedyny wojewoda, który próbował powstrzymać wymienione przeze mnie Bestie, to ten poprzedni. @srome_K_ - do wszystkich dziewczyn zwracasz się "chłopie"? Opowiedz co w związku z tym skrzywieniem wyprawiasz w kanciapie deweloprzydoopASa, kiedy akurat nie klepiesz w czerwone łapki, oblesiu.
Odpowiedz
do wszystkich dziewczyn zwracasz się "chłopie"? Opowiedz co w związku z tym skrzywieniem wyprawiasz w kanciapie deweloprzydoopASa, kiedy akurat nie klepiesz w czerwone łapki, oblesiu
Żeby Ci nie było za słodko w dzióbku- nie, tylko do Ciebie, chłoptysiu. A w czerwone klepie nie tylko on - ja też, i wielu, wielu innych. Bo nie trawimy przebierańców i głupoty develo trolli.
Odpowiedz
"Bestia ze Wschodu" No, tam pewnie są same bestie ? Ci którzy wymyślają takie kuriozalne nazwy pewnie nigdy nie przeżyli prawdziwej zimy...
Odpowiedz
Ci którzy wymyślają takie kuriozalne nazwy pewnie nigdy nie przeżyli prawdziwej zimy...
Co Ty nie powiesz, co Ty nie napiszesz... Nazwy nikt nie wymyślił ad hoc, funkcjonuje już łohohohohoho albo jeszcze dłużej....Krótką pamięć masz? Ostatnia taka zima była bodajże 7 lat temu. Temperatury w styczniu po -35 stopni Celsjusza w dzień, w Warszawie......
Odpowiedz
@Zy383k, przestań mnie molestować w sieci. Xuj mnie obchodzi sprawka koleś gubernatora. Jedyny wojewoda, który próbował powstrzymać wymienione przeze mnie Bestie, to ten poprzedni. @srome_K_ - do wszystkich dziewczyn zwracasz się "chłopie"? Opowiedz co w związku z tym skrzywieniem wyprawiasz w kanciapie deweloprzydoopASa, kiedy akurat nie klepiesz w czerwone łapki, oblesiu.
 Oj tam, oj tam. Pochwalić cię, że rzetelnie akcentujesz"P0", to się rzucasz jak...
Odpowiedz
Ci którzy wymyślają takie kuriozalne nazwy pewnie nigdy nie przeżyli prawdziwej zimy...
Co Ty nie powiesz, co Ty nie napiszesz... Nazwy nikt nie wymyślił ad hoc, funkcjonuje już łohohohohoho albo jeszcze dłużej....Krótką pamięć masz? Ostatnia taka zima była bodajże 7 lat temu. Temperatury w styczniu po -35 stopni Celsjusza w dzień, w Warszawie......
 Bzdury waść prawisz. Najniższe temperatury w dzien jakie kiedykolwiek zarejestrowano na terenie Polski (nie licząc kotlin górskich oraz gór) nie były niższe od -20 stopni Celsjusza. Zapewne dzien pomylił Ci się z nocą.
Odpowiedz
na pewno powinien strzelić baranka w najbliższą ścianę, ale widocznie "oni" wszyscy mają niedobór połączeń nerwowych, komórek i neuronów......
Odpowiedz
Patrzę na te prognozy pogody i jakoś żadnej bestii nie widzę a z tego co słyszałem to porządna zima ma być na Podlasiu więc my możemy spać spokojnie
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...