![]() |
PiS nie wygra. te sondaże są psu o cztery litery potłuc. PRECZ Z PISEM NA LUBELSZCZYZNIE!!!!!!
|
![]() |
Tylko Ruch Kukiza ;)
|
![]() |
"KWW Grzegorza Brauna „Szczęść Boże”" boje sie...
|
![]() |
Ja tam gł osuje za porzadnymi. Do sejmu Kruk
|
![]() |
W okręgu 6 nie ma innej kandydatury niż Karpiński PiS to nieporozumienie.
|
![]() |
wszyscy głosujemy na Wojciecha Wilka!!!!
jest to kandydat który pokazał że zależy mu na losie obywateli, dba o mieszkańców regionu z którego pochodzi i teraz jako wojewoda i kiedyś jako poseł
najlepszy kandydat!!!
|
![]() |
Autor pisze o 13 zgłoszonych komitetach po czym wymienia z nazwy tylko 11. Czy ja coś źle zrozumiałem czy to pomyłka?
|
![]() |
Grzegorz "szczęść Boże" Braun pewnie w kampanii będzie rozdawał hostię ze swoją podobizną. Jak można być takim debilem?
|
![]() |
"KWW Grzegorza Brauna „Szczęść Boże”" boje sie...Nie bój się z Jego już wszytek jad się wylał, teraz będzie zioł tylko gorącym powietrzem. |
![]() |
PiS nie wygra. te sondaże są psu o cztery litery potłuc. PRECZ Z PISEM NA LUBELSZCZYZNIE!!!!!!Masz rację z takimi kandydatami PiS choćby na rzęsach stawało nie da rady ale całe szczęście bo jakoś nie uśmiecha mi się oglądać P. Kruk w sejmie ;) |
![]() |
Prezesik zadbał o ścianę wschodnia. Jak widzę te autorytety na pierwszych miejscach to nie mam siły ani śmiać się, ani płakać.
|
![]() |
To nie jest strzał w stopę, ale już w biodro. .
|
![]() |
Słabizna, nie ma na kogo głosować, sami kapitaliści!
|
![]() |
Karpiński to doświadczenie a kiedy patrzę na resztę to się wstydzę :|
|
![]() |
To że nie ma na kogo głosować to urok demokracji, ale już Grecy mówili że nie sztuką wybrać ideał, a właśnie najlepszego z możliwych.
|
![]() |
Najwyraźniej mamy inne definicję osoby "porządnej" posłanka Kruk ze swoimi po urodzinowymi wystąpieniami jest akurat jej przeciwieństwem.
|
![]() |
Kapitaliści i nie daj boże przedsiębiorczy do tego. A kogo byś wolał? Nauczycieli historii, piosenkarzy i filozofów?
|
![]() |
Karpiński jedyny sensowny z tej całej ekipy kandydatów. jedyny pracowity i dbał o lokalne spółki np azoty. Lubelszczyzna się zmieniła na lepsze i tego zaprzeczyć się nie da!
|
![]() |
Dobrze ze Karpiński kandyduje, bo nie byłoby na kogo głosować. To jedyny wybór , bo jest gwarancja , ze coś będzie działał na rzecz regionu, a nie tylko dorwie się do stołka. sprawdził się wcześniej i dzięki niemu powstały i miejsca pracy, i inwestycje i poprawa infrastruktury. Reszta kandydatów do wywalenia. :D
|
![]() |
Tylko Partia KORWiN ! Reszta już była
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|