![]() |
Myslę,że Pan Prezes Kaczyński uwielbiał tak samo swojego Alika jak ja uwielbiam swojego kota Filonka.Koty,to najfajniejsze zwierzątko w domu.
|
![]() |
Na Wawel!
|
![]() |
Szkoda bardzo. Człowiek przyzwyczaja się do zwierzęcia.
Współczuję. Ci co nie mają żadnego zwierzaka nigdy nie zrozumieją co się czuje, kiedy się go traci po kilkunastu latach. To na pewno bardzo przykra sytuacja dla Pana Jarka.
|
![]() |
Jak można wygrać wybory jak się ma taki problem w głowie?
|
![]() |
Mruczki są fajne, żaden inny zwierzak nie jest tak zabawny.
|
![]() |
Coż znowu psychotropy, znowu zmiana osobowości......
|
![]() |
oj jo jooooj wielka tragedia wstrzasnela krajem
Ostatnio edytowany 16 listopada 2011 r. o 13:21
|
![]() |
Tak się domyślałem,że Alik zdechł.Ostatnio Jaro miał mniej kociej sierści na marynarce.Coś w szybkim tempie rodzina Kaczyńskich się kurczy.Rajmund zmarł w dziwnych okolicznościach,brata podstępnie zamordowali ruscy ściągając samolot za pomocą sił magnetycznych i przy pomocy rozpylonego helu,matka na wykończeniu,kot zdechł....Na kogo teraz kolej?
|
![]() |
Zapomniałem jeszcze o najważniejszym,a mianowicie o kondolencjach. Szanowny Panie Prezesie Kaczyński.Ogromne wyrazy wspólczucia z powodu śmierci najlepszego przyjaciela - Alika. Ale tak to jest jak się kota głaska pod włos.Tak to wszystkich można zagłaskać na śmierć |
![]() |
No i następna gazeta zgłupiała temat dnia ,,MUCHA i KOT ". ŻENADA. Pozdrawiam.
|
![]() |
Kot to miłe zwierzątko, ale pazurami niszczy meble i szcza gdzie popadnie, a jego mocz strasznie śmierdzi i smród trzyma przez wiele lat. Polecam prezesowi akwarium z rybkami.
|
![]() |
Koty to bardzo czyste zwierzęta. Mój już od 13 lat sika do kuwety i nigdy mu się nie trafiło gdzie indziej.
|
![]() |
Ciężki był ten ubiegły tydzień, najpierw Hanka Mostowiak a teraz jeszcze Alik
|
![]() |
Tragiedia, może trzeba powołac komisję śledczą w tej sprawie
|
![]() |
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Q6wmLS6LvWE[/media]
Ostatnio edytowany 16 listopada 2011 r. o 15:43
|
![]() |
opuśćmy flagę do połowy, ogłośmy żałobę narodową i pochowajmy go na wawelu!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
do;d; a moze ty staniesz pod wawelem i zaspiewasz gorzkie zale to moze dostaniesz za to medal od pana premiera
|
![]() |
do;d; a moze ty staniesz pod wawelem i zaspiewasz gorzkie zale to moze dostaniesz za to medal od pana premiera
|
![]() |
my polacy zawsze znajdziemy powod zeby drwic ,kpic,i sie wysmiewac jestem obuzona tym do czego ludzie moga byc zdolni,a gdyby wysmiewano i szydzono z waszych bliskich,chciala bym widziec wtedy wasze miny sznowni internauci,
|
![]() |
Dymać wszystkich CZERWONYCH chamów, którzy za życia jeszcze tego kociaka nie mogli się dopchać aby go pocałowac w d***.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|