![]() |
Miejmy nadzieje, ze wybiorą Grabczuka - jest w porządku....
|
![]() |
HURRA, TAK BUCOWATEGO MARSZAŁKA JAKIM BYŁ ZDROJKOWSKI Z PISU TO LUBELSZCZYZNA NIE PAMIĘTA. KAŻDY NASTĘPNY BĘDZIE LEPSZY
TŁUMOK I W DODATKU NIEMEDIALNY OBLEŚ. KOLEGO DO NAUKI A NIE DO RZĄDZENIA
|
![]() |
a Czerniak już dwa lata temu groził "końcem gangu pruszkowskiego" i dziś dopełnił słowa danego wyborcom!
na nic płacze i krzyki pisowskich gnomów!
nielotny Zdrojek poleciał. jak kaczka krzyżówka. ale nie do krainy wiecznych łowów, bo myślistwa też sobie nie wywalczył.
bye bye ciemniaki! teraz Czerniaki!
|
![]() |
A ja mam nadzieję, że tej tępoty z Chełma nie zrobią szefem. To wstyd większy niz ten odwołany. Jak zaczna nami rządzić "czuki", to koniec świata blisko. Same nieuki i w dodatku z "zamrażarki"
|
|
|
![]() |
Wybierzcie Krzyśka - to najlepsza kandydatura!!! PISowcy na śmietnik historii!! A proszona to nawet na śmietnik szkoda!!
|
![]() |
barawo!!! bye bye jareczku:) i ty panie micahale m. z tarnogrodu
ps. teraz trzeba wziasc sie do pracy-rodacy:)!!
|
![]() |
Ja mam nadzieję że razem z panem "sepleniem" polecą na zbity pysk ci wszyscy co zostali tam poprzyjmowani po układzikach i wiekszej lub mniejszej znajomości
|
![]() |
zawsze sie zastanawiałem skad Zdrojek się tam wziął. ostatni WIECZNY STUDENT. chyba za "zasługi" w Lidze Republikańskiej )
|
|
|
![]() |
ale z czego Jarosław Zdrojkowski teraz będzie żyć? czy ma jakieś środki na utrzymanie rodziny? za miesiąc 8 marca - dzień kobiet, za co kupi kwiatki? no chyba, że kolega od flaszki Mariusz Deckert puści w radio Lublin ubiegłoroczny wywiad jako życzenia okazjonalne...
|
![]() |
no jak to...przecież panna Kruk wprawdzie nie ma męża, ale potrzeby i wpływy ma... |
![]() |
nierób Jaruś za burtą. Jeszcze pisdzisław drozd i w porządku.
|
![]() |
|
|
|
![]() |
A ja niestety obawiam się, że tych ze starych układzików, zastąpią ludzie z nowych układzików i co raz bardziej nabieram przekonania, że tylko o to w tym wszystkim chodzi. |
![]() |
nie martw się, zawsze jest nadzieja, że na miejsce 10 wyrzuconych przyjdzie chociaż 1 uczciwy i mądry, większa szansa niż w lotto
|
![]() |
ale kicha Grabczuk marszałkiem! taki nierób i jeszcze z zarzutami!
|
![]() |
to Hunka nie pamiętasz! |
|
|
![]() |
|
![]() |
latke? zamienił stryjek siekierkę na kijek przecież to jeszcze większy głąb od zdrojka i chyba osiągnięcia w wykształceniu ma zbliżone |
![]() |
Platffusy zaczynają tonąć, komuchy już na dnie, zielone ludki jeszcze dryfują , więcej TKM-u i za rok wybory. A PIS w ostatnich wyborach miał nz lubelszczyżnie 46 % poparcia. Oj będzie się działo.
|
![]() |
ktoś będziemusił posprzątać po tej ekipie, mam nadzieję, że teraz to już skutecznie - komunę i liberełów gonić do tzeciego pokolenia wstecz
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.