![]() |
Lubię go za szczerość. To widać panie Zenku, ale skoro jest popyt na taką muzykę to powodzenia.
|
![]() |
Ja nie słucham disco polo, nie lubię, ale jak komuś się podoba, to nie mam z tym problemu.
|
![]() |
Widać prosta, szczera robotnicza gęba. TO dziś się ceni.
|
![]() |
To widać , to słychać i czuć !!!!!!
|
![]() |
Przepraszam ale wszędzie Pan Zenek, Pan Robert Lewandowski z żoną plus pan Zbigniew Zamachowski z 2 żoną Moniką i pan Marek Kondrat z żoną Antoniną - już nie można tego czytać.
|
![]() |
Zenek =playback!
|
![]() |
Zenon Bezjajec ,jajca wyszły na taras
|
![]() |
Nie matura lecz chęć szczera...,
|
![]() |
hip hop ambitniejszy , nie ? i po szkołach ludzie :) |
![]() |
Nie ma się czym chwalić, panie Zenku. jest pan niczym ten oszust co "na wnuczka" lub "na policjanta" ograbił prostego człowieka bo ten nie umiał się na panu poznać. Przykre ale wytłumaczalne. Człowiek wykształcony muzycznie wstydziłby się grać takie bzdety.
|
![]() |
Jak każdy artysta to widać w komentarzach.
|
![]() |
Martyniuk, ni4e moja bajka. Nie podoba mi się jego zniewieściały głos.
|
![]() |
a gwiazda jak cholera! Co na to Ministerstwo Kultury?
|
![]() |
O gustach sie nie dyskutuje. Sa miłośnicy muzyki poważnej i disco polo. Szanujmy się nawzajem. Milego dnia wszystkim.
|
![]() |
komuś słoń nadepnął na ucho i lansuje beztalencie
|
![]() |
Disko polo to nie muzyka. Nie róbmy z szamba perfumerii. |
![]() |
Kto słucha tego beztalencia. Tylko przygłupy
|
![]() |
Dwa albumy i single - esencja płodności jak na króla to sa lepsze gwiazdki w discopolo. Najlepsze jest to jak się Kurski chełpi a gdyby nie Polsat piorący móżdżki przez wiele lat to by nic z tego nie było :)))
|
![]() |
Najbardziej podobają mi sie Ci co mówią Zenek?! Zenek Martyniuk?! Nie nie znam, nie słucham! a jak na weselu zagrają to pierwsi lecą i najlepiej sie bawią.
|
![]() |
Zenek to po prostu rodzony talent. Może z filmu o nim dowiemy się coś więcej :)
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.