Bydle, powinien sam zostac na torach, szkoda pieska, bo miał pana niedorobieńca.
|
|
hvj z nim szkoda psa
|
|
Szkoda psa, bo przecież temu pijasowi, tak jak innym takim, nic się nie stało!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Szkoda psa,a deb***a powinni za kratki wsadzić.......
|
|
alkohol szkodzi na mózg
|
|
Ten pies jak przyjaciel za swoim panem poszedł na śmierć. Moim zdaniem ta gnida nie zasługuje funkcjonowanie w społeczeństwie. Za zabicie bezbronnego psa moim zdaniem litości nie ma tak samo jak za zabicie człowieka!!!
|
|
Szkoda, że pies nie uciekł a ten palant nie zginął...jednego idiotę mniej by było, a zwierzę może znalazłoby lepszego właściciela !!
|
|
szkoda ze deb*** się nie poślizgnął i mu nóg nie ujebało!!! szkoda pieska
|
|
A na syberie z nim za takie cos powinni go porzadnie ukarac tam by mial luksus.
|
|
Jednak popier***eńców nie brakuje. Szkoda psa który zaufał deb***owi.Ten ,,człowiek" powinien zostać usunięty ze społeczeństwa.
|
|
2 lata? to zdecydowanie za mało
|
|
to się w głowie nie mieści, jak ludzie traktują ostatnimi czasy zwierzęta!!!!!
...aż żal serce ściska patrząc na to, jak biedny psina za swoim panem stał, ufał mu, a on go w ostatniej sekundzie życia zostawił. nikomu nie życzę śmierci, ale uważam, że za takie cierpienia wszyscy Ci, którym przedziwną i nie normalną przyjemność sprawia zadawanie bólu zwierzynie powinni iść siedzieć i przechodzić takie katorgi jak zwierzęta!!!!!!!!!!!!
|
|
Lepiej żeby pies uciekł jak on!!!
|
|
no wieś... sie bawi
|
|
A kretyn w aucie sobie siedzi i sie gapi.
Oczywiście sąd uzna, że mała szkodliwość czynu. Nie wiem co mam napisać... ciekawe czy dorwą tego sk...syna
|
|
W głowie się nie mieści,pi....palant powinien zgnić w więźieniu
|
|
Masakra jak ludzie moga tak postepowac powinny byc wieksze kary za takie cos a nie dostanie pewnie grzywne albo pojdzie siedziec na 3 miesiace bo tak w polsce jest. Szkoda gadac
|
|
To się w głowie nie mieści!!!! Jeżeli prokuratura nic mu nie zrobi to w tej naszej Polsce będzie coraz gorzej.
|
|
Mnie Ludzie zadziwiają jak zobaczyłem artykuł pomyślałem "A to skurw*el."
ale teraz myśle ,że taki człowiek nie wie co zrobił.
myśle że sąd skarze go na max 4 lata. a powinien dyche dostać za takie CHUJOSTWO!
|
|
kretyni deb*** to delikatnie poiedziane jemu powinni zrobic o samo prponuje 10 razy wieksze kary za takie okrucieństwo ale nie nasz polski sąd da pewnie rok w zawiszeniu mała szkodliwośc czynu dla mnie śmieszna kara
|
Strona 1 z 22
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|