Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

56-latek leżał na jezdni. Najechał na niego kierowca audi

Utworzony przez gib, 9 czerwca 2013 r. o 13:56
kierowca niewinny---ja mogłem do tej pory rozjechać takich ze trzech pijanych chamów
Odpowiedz
Powiat bielski? A gdzie to jest? Powiat bialski!
Odpowiedz
trzymaj sie chłopaku, mam nadzieję ze nie bedziesz miał zbyt dużych nieprzyjeności z powodu śpiocha leżącego na jezdni.
Odpowiedz
Jak można na kogoś najechaś na drodze??? Przecież chyba widać gdzie się jedzie. No ale nie, trzeba zap..alać 150km/h, bo normalnie się jechać nie da. Ile razy na drodze idioci wyprzedzają na 3ciego, na ciągłej, na zakręcie, bo im 'pilno'. A później i tak na światłach albo krzyżowkach dojeżdża się ich jadąc przepisowo.
Odpowiedz
Jak można na kogoś najechaś na drodze??? Przecież chyba widać gdzie się jedzie. No ale nie, trzeba zap..alać 150km/h, bo normalnie się jechać nie da. Ile razy na drodze idioci wyprzedzają na 3ciego, na ciągłej, na zakręcie, bo im 'pilno'. A później i tak na światłach albo krzyżowkach dojeżdża się ich jadąc przepisowo.
jak sobie kiedyś zrobisz prawko i rodzice cię wyślą w nocy do sklepu po mleko do miasta to będziesz wiedział, że nie trzeba szybko jechać aby na coś/kogoś najechać w nocy - szczególnie na krótkich światłach podczas mijania się z innym pojazdem.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...