![]() |
kierowca niewinny---ja mogłem do tej pory rozjechać takich ze trzech pijanych chamów
|
![]() |
Powiat bielski? A gdzie to jest? Powiat bialski!
|
![]() |
trzymaj sie chłopaku, mam nadzieję ze nie bedziesz miał zbyt dużych nieprzyjeności z powodu śpiocha leżącego na jezdni.
|
![]() |
Jak można na kogoś najechaś na drodze??? Przecież chyba widać gdzie się jedzie. No ale nie, trzeba zap..alać 150km/h, bo normalnie się jechać nie da. Ile razy na drodze idioci wyprzedzają na 3ciego, na ciągłej, na zakręcie, bo im 'pilno'. A później i tak na światłach albo krzyżowkach dojeżdża się ich jadąc przepisowo.
|
![]() |
Jak można na kogoś najechaś na drodze??? Przecież chyba widać gdzie się jedzie. No ale nie, trzeba zap..alać 150km/h, bo normalnie się jechać nie da. Ile razy na drodze idioci wyprzedzają na 3ciego, na ciągłej, na zakręcie, bo im 'pilno'. A później i tak na światłach albo krzyżowkach dojeżdża się ich jadąc przepisowo.jak sobie kiedyś zrobisz prawko i rodzice cię wyślą w nocy do sklepu po mleko do miasta to będziesz wiedział, że nie trzeba szybko jechać aby na coś/kogoś najechać w nocy - szczególnie na krótkich światłach podczas mijania się z innym pojazdem. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|