![]() |
Wreszcie jakiś sukces. I takich właśnie hurtowników należy likwidować a nie czepiać się dziadka , który przywozi sobie 5 kartonów czy jakiegoś młodego leszcza , który schowa sobie w aucie 10. Brawo Panowie oby takich sukcesów więcej !!!!
|
![]() |
A ten leszcz to gdzie ma niby te 10 kartonów spieniężyć? Wiezie do hurtownika..... Hurtownika sczesali to jeden skup mniej i mniejszym detalistom trudniej.
|
![]() |
Miałem 2 kartony LM kupione na przejściu w Belli, za euro, na swój użytek. Na handel nie opłaca się. Przy okazji wycieczki do Brześcia. I też pogranicznicy z Białej Podlaskiej zabrali i mandat 500zł dali. Byłem pierwszy raz w Brześciu. Chyba mi turystykę wybili z głowy.
|
![]() |
Na zdjęciu widzę worek . Zapewne głupol nabrał się sterydów i zaczął napier***ać w worek jak poje***y a że robił to w nocy i nie dał spać sąsiadom do podjebali frajera.
|
![]() |
Na 100 % z ucha strzelił ktoś z tej branży. Nie wieżę , że straż graniczna rozpracowała go operacyjnie. Sprzedał go zapewne jakiś przyjaciel lub dobry kolega, który też siedzi w tej branży. Jeśli chodzi o fajki to w tym biznesie nie ma kolegów i przyjaciół. Gdyby Straż graniczna i UC ujawnili tych którzy strzelają z ucha to jakieś 80 % podpier***aczy to są ludzie , którzy sami wożą kontrabandę lub skupują i są to dobrzy znajomi lub koledzy tych którym SG lub UC wyczyścili metę. W zamian za nietykalność sprzedają kolegów i znajomych.
|
![]() |
Biedna psina :( http://u.42.pl/2QLM_martletowany_pies
|
![]() |
Miałem 2 kartony LM kupione na przejściu w Belli, za euro, na swój użytek. Na handel nie opłaca się. Przy okazji wycieczki do Brześcia. I też pogranicznicy z Białej Podlaskiej zabrali i mandat 500zł dali. Byłem pierwszy raz w Brześciu. Chyba mi turystykę wybili z głowy.Idiotę grasz i turystykę w beli uprawiałeś :) :) :) |
![]() |
Spermy wiodą w tym podpier***aniu prym :)
|
![]() |
Spermy wiodą w tym podpier***aniu prym :)Jakie spermy? Z Janowa? Może ktoś podać imię i nazwisko tego gościa z Piszczaca co mu wyczyścili dziuplę? |
![]() |
Jakie spermy? Z Janowa? Może ktoś podać imię i nazwisko tego gościa z Piszczaca co mu wyczyścili dziuplę?Daj mi ich adres !!!!! |
![]() |
To nie sperma. On za cienki...
|
![]() |
To ten sperma to naprawdę uchol straży granicznej lub policji czy jaja sobie robicie ? A on dużo wozi fajek?
|
![]() |
Pewnie nie wozi wiele :) hehehe a merca to pewnie babcia im kupiła :) :)
|
![]() |
To ten sperma to naprawdę uchol straży granicznej lub policji czy jaja sobie robicie ? A on dużo wozi fajek?Z tego co wiem to coś w tym jest, że sam wozi a innych potrafi podkablować :) Ale jak widać to się mu opłaca skoro S klasą się wozi :) |
![]() |
Nie ma litości dla podpi@rdalaczy. Skoro sprzedaje kolegów trzeba i jego wystawić. Np. podpi@rdolić go do urzędu skarbowego , niech udokumentuje jak i gdzie zarobił na wszystko co ma. Jak nie udokumentuje to zabrać mu wszystko niech znowu jak za starych czasów furmanką i w filcach jeździ.
|
![]() |
1 tyś ludzi zgieli w radomiu : http://www.skracacz.alv.radom.pl/IlCy3R <-- czytaj tu ;(
|
![]() |
alerz wy jestescie popier***eni
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|