Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Biała Podlaska: Do końca stycznia należy złożyć deklaracje w sprawie wywozu odpadów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 stycznia 2020 r. o 13:17 Powrót do artykułu
Cena za śmieci powinna być od osoby i powinna wynosić 40 zł od osoby . To jest dobra cena i w miarę tanio !!!!! Mieszkam tylko z mężem nie mamy dzieci i powinniśmy zapłacić 80 zł miesięcznie . Mój sąsiad naprodukował i narobił 4 dzieci . Mieszka ich w domu 7 osób . 4 dzieci , mąż , żona i stara babka . Oni powinni płacić 280 zł miesięcznie . Narobili dzieci niech teraz płacą . Co ma woda do śmieci ? Specjalnie sąsiadka bachorów nie będzie kąpać aby mniej płacić . 500 + biorą to niech płacą , bo mają !!!
Odpowiedz
Chyba nikt nie wie za co będziemy płacić. Co ma woda do śmieci. Przeważnie jest tak im ktoś się mniej myje to więcej produkuje śmieci
Odpowiedz
Cena za śmieci powinna być od osoby i powinna wynosić 40 zł od osoby . To jest dobra cena i w miarę tanio !!!!! Mieszkam tylko z mężem nie mamy dzieci i powinniśmy zapłacić 80 zł miesięcznie . Mój sąsiad naprodukował i narobił 4 dzieci . Mieszka ich w  domu 7 osób . 4  dzieci , mąż , żona i stara babka . Oni powinni płacić 280 zł miesięcznie . Narobili dzieci niech teraz płacą . Co ma woda do śmieci ? Specjalnie sąsiadka  bachorów nie będzie kąpać aby mniej płacić . 500 + biorą to niech płacą , bo mają !!!
 O ty " Kro-wo Niedojona " Zazdrościsz , że ludzie biorą 500+ A kto tobie broni napstrykać dzieci i też brać 500+ . Ja z mężem narobiliśmy sobie  3 dzieci . Dzięki 500+ mam za darmo 1500 zł . Zwolniłam się z pracy bo po co pracować za najniższą krajową jak dzięki 500+ mam 1500 zł za darmo . Niech prywatni przedsiębiorcy wyzyskiwacze sami sobie pracują za 1800 zł , ja dzięki 500+ mam od państwa za darmo 1500 zł . Całymi dniami nic nie robię tylko piję kawę i ziarnka łuskam . 500 + jest super ..... państwo daje za darmo kasę to się bierze i się nie pracuje he he he . Zastanawiamy się z mężem czy aby nie zrobić sobie jeszcze jednego dziecka i wtedy na czworo będę brała 2000 zł za darmo nic nie robiąc . Mąż pracuje na czarno więc kasę mamy he he he . Jeszcze do zapomogi pójdzie się to parę złotych dadzą co miesiąc . Kto kombinuje ten ma kasę . A jak was wszystkich boli 500+ to naróbcie sobie też  dzieci i też dostaniecie kasę za darmo . Kto wam broni narobić dzieci . 500+ jest super.
Odpowiedz
56tyś. mieszkańców z czego tylko 49tyś. deklarcji??? BEZSENS. Czyli noworodek też musi złożyć deklarację? Poza tym ten system może się sprawdzić TYLKO w gospodarstwach prywatnych. Natomiast w blokach za tzw. "odpowiedzialność zbiorową" ludzie powinni was "zjeść żywcem". Bo w sadzie nikt za nikogo nie odpowiada, tylko sam za siebie. A tu proszę. Tworzycie CUDA NA PATYKU i szukacie pieniędzy. Gdzie 10.5 bańki na śmieci dokładać jak można część na ścieżkę rowerową oddać, a część na premie upłynnić.
Odpowiedz
Ja tam mogę płacić 40 zł od osoby jak ktoś napisał wyżej . Nie jest to wygurowana kwota . Mam 2dzieci bierzemy 1000 zł z 500 + . Żona pracuje jako pielęgniarka i zarabia ok 2.900 netto . Ja zarabiam 2500 zł . Razem mamy pensji 5400 zł doliczając 500+ na dwoje dzieci daje to 6400 zł miesięcznie . Więc zapłacić 160 zł miesięcznie to jest groszowa sprawa .  Z tych 6400 zł dochodu żyjemy dobrze . Stać nas na utrzymanie dwóch aut , mieszkania , co roku jeździmy na wakacje za granicę . Cała nasza pensja czyli 5400 idzie na jedzenie , rachunki , opłaty i inne przyjemności . Natomiast 500+ odkładamy i po roku zbiera się kwota 12.000 zł Za 12 tys. złotych można pojechać na super wakacje . Dzieci oddajemy na dwa tygodnie do teściów i jeżdzimy na wakacje . Byliśmy na wyspach Kanaryjskich , Majorce a w tym roku do tych 12 tys dołożymy trochę i chcemy do Tajlandii polecieć . Tak że te 500+ nie jest takie złe . Dzięki 500+ jeździmy na wakacje. 
Odpowiedz
Ja też kocham 500+ . Dają za darmo to się bierze. A kto zazdrości to niech płodzi dzieci i też dostanie kesz na darmo .
Odpowiedz
56tyś. mieszkańców z czego tylko 49tyś. deklarcji??? BEZSENS. Czyli noworodek też musi złożyć deklarację? Poza tym ten system może się sprawdzić TYLKO w gospodarstwach prywatnych. Natomiast w blokach za tzw. "odpowiedzialność zbiorową" ludzie powinni was "zjeść żywcem". Bo w sadzie nikt za nikogo nie odpowiada, tylko sam za siebie. A tu proszę. Tworzycie CUDA NA PATYKU i szukacie pieniędzy. Gdzie 10.5 bańki na śmieci dokładać jak można część na ścieżkę rowerową oddać, a część na premie upłynnić.
 To wyjedź z Polski i nie płać jak Ci się nie podoba.  Co niektórzy są tak chytrzy na kasę , że jakby mogli to by    g ó w n o    spod siebie zjedli . Mam 4 osobową rodzinę , mieszkam w bloku i uważam , że jest to bardzo niska cena . Ale niektórym jak widać mało . Biorą 500+ i tą kasę wydają na papierosy i wódkę z za śmieci już się nie chce płacić .
Odpowiedz
W jaki sposób "referat gospodarki odpadami" uszczelni system w sytuacji, kiedy ktoś nie ma wody/ kanalizacji i nie złoży- jak do tej pory- deklaracji? W żaden. Nadal będą płacili tylko jelenie, którzy złożą deklarację. Tyle, że drożej. Niepłacący mało tego, że nie płacą nadal, to jeszcze- jak dotychczas- zasilą swoje piece śmieciami, ubraniami i innym syfem. Pic na wodę, fotomontaż.
Odpowiedz
Ciekawy ten przelicznik hahahaha pewnie tegie głowy z PełO go wymyśliły
Odpowiedz
Ciekawy ten przelicznik hahahaha pewnie tegie głowy z PełO go wymyśliły
 Podnieście jeszcze opłaty na ścieki 1000% bo ja na to sr....am i się wyprowadzam.
Odpowiedz
To wcale nie jest drogo . Powiem nawet że to jest tanio . Dodam że państwo mi nie płaci za nic 500+ bo jestem kawalerem i nie mam dzieci . Mimo że nie dostaję 500+ to stać mnie opłacić te rachunki , mogę nawet więcej płacić . A najwięcej płaczą ci co mają za darmo 500+ czyli za nic nie robienie rząd płaci im 500+ . Zależy ile dzieci mają . Niektórzy mają czworo dzieci i za darmo dostają 2000 zł i jeszcze płaczą , że za drogie są opłaty.
Odpowiedz
osły a co za problem brać 500+ !!!!!!!!!!!!!!!!! My kiedyś też biedowaliśmy i pensji starczało nam na styk . Teraz za sprawą 500+ odkładamy nawet parę stówek miesięcznie . Robić dzieci to i wy będziecie brać kasę od państwa a nie płakać , biedować i na opłaty za śmiecie nie mieć . Tak , że robić dzieci to i 500+ będzie . Kiedyś z żoną paliliśmy ruskie papierosy z meliny a teraz dzięki 500+ stać nas na polskie ze sklepu . Palimy Camel i Marlboro .
Odpowiedz
Tak, to teraz będę sikał do plastikowej butelki z biedry i robił kupkę do ekologicznej reklamówki, a wszystko, zanosił pod drzwi magistratu. Ja zaoszczędzę na wodzie w sedesie, oni niech nie zapomną posprzątać. Uprzejmie prosi Miejscowy Dziadek.
Odpowiedz
Tak, to teraz będę sikał do plastikowej butelki z biedry i robił kupkę do ekologicznej reklamówki, a wszystko, zanosił pod drzwi magistratu. Ja zaoszczędzę na wodzie w sedesie, oni niech nie zapomną posprzątać. Uprzejmie prosi Miejscowy Dziadek.
Odpowiedz
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci . Przecież mamy za darmo 500+
Odpowiedz
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci .  Przecież mamy za darmo 500+
 Tu nie chodzi o koszt realny, tylko o fakt, że władza beszczelnie rucha w ***. A nie każdy to lubi i stąd ten ból.
Odpowiedz
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci .  Przecież mamy za darmo 500+
 Władza zamiast wziąć się do roboty to lata na polityczne wiece z Haidarem, dalej myśli że bedzie pedałować beztrosko grając na gitarze i szczerzyć zęby. Wieczny wiceprezydent od nic nierobienia. Praca w samorządzie jest ciężka. Za co nas tak karze - za głupotę. Za to że wybieracie chłoptasiów w krótkich spodenkach ( i tych starych i młodych ), polityków i ich dwory, których jedyne działanie to zrobić dobrze sobie. Dlatego będziecie płacić za wszystko po tysiąc złotych i pasjonować sie kto jest za Haidarem a kto przeciw jak to jest jedna banda.
Odpowiedz
Ja też dzięki 500+ zacząłem lepsze fajki palić. I droższe piwo pić. Mam dwoje dzieci i co miesiąc za darmo wpada 1000 zł.
Odpowiedz
Ja też dzięki 500+ zacząłem lepsze fajki palić. I droższe piwo pić. Mam dwoje dzieci i co miesiąc za darmo wpada 1000 zł.
 Gdyby twoje dzieci były leczone prywatnie to może inaczej śpiewałbyś. Ja miałem szczęście wychowywać dzieci za czasów waszego ukochanego PO i żeby zarobić na musiałem tułać sie za granicą. Możesz palić i pić, bo ja bym te pieniądze przeznaczył na studia bo są dzieci tego warte.
Odpowiedz
Do ch... wafla, co to za śmieciowy terroryzm, płacić ciężki pieniądz i jeszcze być represjonowanym przez ch... wie kogo. Chińczycy robią międzynarodowy biznes sprzedając śmieci Europie, która nie potrafi wyrobić normy śmieciowej, a my jeszcze dokładamy do tego interesu. Zajeb...na komuna w następnym POkoleniu.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.