![]() |
Cena za śmieci powinna być od osoby i powinna wynosić 40 zł od osoby . To jest dobra cena i w miarę tanio !!!!! Mieszkam tylko z mężem nie mamy dzieci i powinniśmy zapłacić 80 zł miesięcznie . Mój sąsiad naprodukował i narobił 4 dzieci . Mieszka ich w domu 7 osób . 4 dzieci , mąż , żona i stara babka . Oni powinni płacić 280 zł miesięcznie . Narobili dzieci niech teraz płacą . Co ma woda do śmieci ? Specjalnie sąsiadka bachorów nie będzie kąpać aby mniej płacić . 500 + biorą to niech płacą , bo mają !!!
|
![]() |
Chyba nikt nie wie za co będziemy płacić. Co ma woda do śmieci. Przeważnie jest tak im ktoś się mniej myje to więcej produkuje śmieci
|
![]() |
Cena za śmieci powinna być od osoby i powinna wynosić 40 zł od osoby . To jest dobra cena i w miarę tanio !!!!! Mieszkam tylko z mężem nie mamy dzieci i powinniśmy zapłacić 80 zł miesięcznie . Mój sąsiad naprodukował i narobił 4 dzieci . Mieszka ich w domu 7 osób . 4 dzieci , mąż , żona i stara babka . Oni powinni płacić 280 zł miesięcznie . Narobili dzieci niech teraz płacą . Co ma woda do śmieci ? Specjalnie sąsiadka bachorów nie będzie kąpać aby mniej płacić . 500 + biorą to niech płacą , bo mają !!!O ty " Kro-wo Niedojona " Zazdrościsz , że ludzie biorą 500+ A kto tobie broni napstrykać dzieci i też brać 500+ . Ja z mężem narobiliśmy sobie 3 dzieci . Dzięki 500+ mam za darmo 1500 zł . Zwolniłam się z pracy bo po co pracować za najniższą krajową jak dzięki 500+ mam 1500 zł za darmo . Niech prywatni przedsiębiorcy wyzyskiwacze sami sobie pracują za 1800 zł , ja dzięki 500+ mam od państwa za darmo 1500 zł . Całymi dniami nic nie robię tylko piję kawę i ziarnka łuskam . 500 + jest super ..... państwo daje za darmo kasę to się bierze i się nie pracuje he he he . Zastanawiamy się z mężem czy aby nie zrobić sobie jeszcze jednego dziecka i wtedy na czworo będę brała 2000 zł za darmo nic nie robiąc . Mąż pracuje na czarno więc kasę mamy he he he . Jeszcze do zapomogi pójdzie się to parę złotych dadzą co miesiąc . Kto kombinuje ten ma kasę . A jak was wszystkich boli 500+ to naróbcie sobie też dzieci i też dostaniecie kasę za darmo . Kto wam broni narobić dzieci . 500+ jest super. |
![]() |
56tyś. mieszkańców z czego tylko 49tyś. deklarcji??? BEZSENS. Czyli noworodek też musi złożyć deklarację?
Poza tym ten system może się sprawdzić TYLKO w gospodarstwach prywatnych. Natomiast w blokach za tzw. "odpowiedzialność zbiorową" ludzie powinni was "zjeść żywcem". Bo w sadzie nikt za nikogo nie odpowiada, tylko sam za siebie. A tu proszę. Tworzycie CUDA NA PATYKU i szukacie pieniędzy. Gdzie 10.5 bańki na śmieci dokładać jak można część na ścieżkę rowerową oddać, a część na premie upłynnić.
|
![]() |
Ja tam mogę płacić 40 zł od osoby jak ktoś napisał wyżej . Nie jest to wygurowana kwota . Mam 2dzieci bierzemy 1000 zł z 500 + . Żona pracuje jako pielęgniarka i zarabia ok 2.900 netto . Ja zarabiam 2500 zł . Razem mamy pensji 5400 zł doliczając 500+ na dwoje dzieci daje to 6400 zł miesięcznie . Więc zapłacić 160 zł miesięcznie to jest groszowa sprawa . Z tych 6400 zł dochodu żyjemy dobrze . Stać nas na utrzymanie dwóch aut , mieszkania , co roku jeździmy na wakacje za granicę . Cała nasza pensja czyli 5400 idzie na jedzenie , rachunki , opłaty i inne przyjemności . Natomiast 500+ odkładamy i po roku zbiera się kwota 12.000 zł Za 12 tys. złotych można pojechać na super wakacje . Dzieci oddajemy na dwa tygodnie do teściów i jeżdzimy na wakacje . Byliśmy na wyspach Kanaryjskich , Majorce a w tym roku do tych 12 tys dołożymy trochę i chcemy do Tajlandii polecieć . Tak że te 500+ nie jest takie złe . Dzięki 500+ jeździmy na wakacje.
|
![]() |
Ja też kocham 500+ . Dają za darmo to się bierze. A kto zazdrości to niech płodzi dzieci i też dostanie kesz na darmo .
|
![]() |
56tyś. mieszkańców z czego tylko 49tyś. deklarcji??? BEZSENS. Czyli noworodek też musi złożyć deklarację? Poza tym ten system może się sprawdzić TYLKO w gospodarstwach prywatnych. Natomiast w blokach za tzw. "odpowiedzialność zbiorową" ludzie powinni was "zjeść żywcem". Bo w sadzie nikt za nikogo nie odpowiada, tylko sam za siebie. A tu proszę. Tworzycie CUDA NA PATYKU i szukacie pieniędzy. Gdzie 10.5 bańki na śmieci dokładać jak można część na ścieżkę rowerową oddać, a część na premie upłynnić.To wyjedź z Polski i nie płać jak Ci się nie podoba. Co niektórzy są tak chytrzy na kasę , że jakby mogli to by g ó w n o spod siebie zjedli . Mam 4 osobową rodzinę , mieszkam w bloku i uważam , że jest to bardzo niska cena . Ale niektórym jak widać mało . Biorą 500+ i tą kasę wydają na papierosy i wódkę z za śmieci już się nie chce płacić . |
![]() |
W jaki sposób "referat gospodarki odpadami" uszczelni system w sytuacji, kiedy ktoś nie ma wody/ kanalizacji i nie złoży- jak do tej pory- deklaracji? W żaden. Nadal będą płacili tylko jelenie, którzy złożą deklarację. Tyle, że drożej. Niepłacący mało tego, że nie płacą nadal, to jeszcze- jak dotychczas- zasilą swoje piece śmieciami, ubraniami i innym syfem.
Pic na wodę, fotomontaż.
|
![]() |
Ciekawy ten przelicznik hahahaha pewnie tegie głowy z PełO go wymyśliły
|
![]() |
Ciekawy ten przelicznik hahahaha pewnie tegie głowy z PełO go wymyśliłyPodnieście jeszcze opłaty na ścieki 1000% bo ja na to sr....am i się wyprowadzam. |
![]() |
To wcale nie jest drogo . Powiem nawet że to jest tanio . Dodam że państwo mi nie płaci za nic 500+ bo jestem kawalerem i nie mam dzieci . Mimo że nie dostaję 500+ to stać mnie opłacić te rachunki , mogę nawet więcej płacić . A najwięcej płaczą ci co mają za darmo 500+ czyli za nic nie robienie rząd płaci im 500+ . Zależy ile dzieci mają . Niektórzy mają czworo dzieci i za darmo dostają 2000 zł i jeszcze płaczą , że za drogie są opłaty.
|
![]() |
osły a co za problem brać 500+ !!!!!!!!!!!!!!!!! My kiedyś też biedowaliśmy i pensji starczało nam na styk . Teraz za sprawą 500+ odkładamy nawet parę stówek miesięcznie . Robić dzieci to i wy będziecie brać kasę od państwa a nie płakać , biedować i na opłaty za śmiecie nie mieć . Tak , że robić dzieci to i 500+ będzie . Kiedyś z żoną paliliśmy ruskie papierosy z meliny a teraz dzięki 500+ stać nas na polskie ze sklepu . Palimy Camel i Marlboro .
|
![]() |
Tak, to teraz będę sikał do plastikowej butelki z biedry i robił kupkę do ekologicznej reklamówki, a wszystko, zanosił pod drzwi magistratu. Ja zaoszczędzę na wodzie w sedesie, oni niech nie zapomną posprzątać. Uprzejmie prosi Miejscowy Dziadek.
|
![]() |
Tak, to teraz będę sikał do plastikowej butelki z biedry i robił kupkę do ekologicznej reklamówki, a wszystko, zanosił pod drzwi magistratu. Ja zaoszczędzę na wodzie w sedesie, oni niech nie zapomną posprzątać. Uprzejmie prosi Miejscowy Dziadek.
|
![]() |
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci . Przecież mamy za darmo 500+
|
![]() |
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci . Przecież mamy za darmo 500+Tu nie chodzi o koszt realny, tylko o fakt, że władza beszczelnie rucha w ***. A nie każdy to lubi i stąd ten ból. |
![]() |
Ludzie o co wy skamlecie ? O te groszowe sprawy ? Przecież to są grosze . Przecież i tak za nic , za darmo , za nic nie robienie rząd daje nam za darmo 500+ na każde dziecko. Kilka piw mniej w miesiącu lub kilka paczek papierosów mniej i można zapłacić te rachunki za śmieci . Przecież mamy za darmo 500+Władza zamiast wziąć się do roboty to lata na polityczne wiece z Haidarem, dalej myśli że bedzie pedałować beztrosko grając na gitarze i szczerzyć zęby. Wieczny wiceprezydent od nic nierobienia. Praca w samorządzie jest ciężka. Za co nas tak karze - za głupotę. Za to że wybieracie chłoptasiów w krótkich spodenkach ( i tych starych i młodych ), polityków i ich dwory, których jedyne działanie to zrobić dobrze sobie. Dlatego będziecie płacić za wszystko po tysiąc złotych i pasjonować sie kto jest za Haidarem a kto przeciw jak to jest jedna banda. |
![]() |
Ja też dzięki 500+ zacząłem lepsze fajki palić. I droższe piwo pić. Mam dwoje dzieci i co miesiąc za darmo wpada 1000 zł.
|
![]() |
Ja też dzięki 500+ zacząłem lepsze fajki palić. I droższe piwo pić. Mam dwoje dzieci i co miesiąc za darmo wpada 1000 zł.Gdyby twoje dzieci były leczone prywatnie to może inaczej śpiewałbyś. Ja miałem szczęście wychowywać dzieci za czasów waszego ukochanego PO i żeby zarobić na musiałem tułać sie za granicą. Możesz palić i pić, bo ja bym te pieniądze przeznaczył na studia bo są dzieci tego warte. |
![]() |
Do ch... wafla, co to za śmieciowy terroryzm, płacić ciężki pieniądz i jeszcze być represjonowanym przez ch... wie kogo. Chińczycy robią międzynarodowy biznes sprzedając śmieci Europie, która nie potrafi wyrobić normy śmieciowej, a my jeszcze dokładamy do tego interesu. Zajeb...na komuna w następnym POkoleniu.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.