![]() |
Hehhe, to nie wiedzieli, że pracują u osoby która już wielokrotnie miała problemy z wypłacalnością?
|
![]() |
Trzeba było zapytać pierwszego lepszego Parczewiaka, a napewno nie poszliby tam do pracy.
|
![]() |
Nie pierwsza i nie ostatnia firma oszukana przez Waldemara J. Mało firm jest na miejscu, a może nikt za darmo nie chce robić?
|
![]() |
I jakoś nikt temu panu nic do tej pory nie zrobił a to nie pierwszy przypadek kiedy kogoś oszukał i zapewne nie ostatni.
|
![]() |
Kasa poszła na nowe Mercedesy?
|
![]() |
"W Parczewie hotel wybuduje firma Polmod „Auto-Serwis”. Cała inwestycja ma kosztować ponad 4 mln zł, z Unii Europejskiej dostanie prawie 2 mln zł. „W Parczewie brakuje bazy noclegowej, więc postanowiliśmy stworzyć hotel. Będzie to średniej klasy obiekt z sauną, siłownią, gabinetem masażu. Mam nadzieję, że uda się wszystko zrealizować do końca 2010 roku” – mówi Waldemar Jędrzejewski z Polmod „Auto-Serwis”. Źródło:######www.irh.pl/biuletyn/07-2009 Niestety chyba się nie wyrobi z wielką inwestycją szkoda tylko ludzi którzy tam pracowali.
|
![]() |
Ciekawe czy każą mu zwrócić kasę którą dostał na tą inwestycję, czy jednak zapłaci tej firmie budowlanej?
|
![]() |
Zapłacić to raczej nie zapłaci, niech sobie budowlańcy w samochodach odbiorą należność.
|
![]() |
to jest oszust i kretacz... tam cała rodzina jest taka... walduś z pawełkiem oszukują cały czas... tam nikt nie bedzie nigdy miał zapłacone. a te ich samochody to z wpożyczalni więc trudno vędzie odebrać pieniądze ludziom nawet w autach... szkoda mi tych ludzi...
|
![]() |
że też tacy ludzi dostają pieniądze z Unii. i potem takie przekręty, mam nadzieje że tylko sąd się za niego wreszcie weźmie.
|
![]() |
Przecież on tych pieniędzy nie dostał, czytajcie uważniej. Agencja która miała mu wypłacić tą kwotę wycofała się po sprawdzeniu i odkryciu nieprawidłowości. A zarobić i tak zarobił bo ma budynek postawiony za darmo. Ze też ten człowiek się nie boi, ze go kiedyś ktoś za te przekręty załatwi. |
![]() |
Ludzie co Wy wypisujecie za głupoty, jak nie znacie sprawy od podstaw... Ja troche wiem bo znam właścieiela stacji paliw i z nim rozmawiałem !
Firma ELEKTRA ze Świdnika ( " Sprawdź człowieku w internecie, jej specjalnością jest elektryka i to samochodowa, a ta elektryczna firma porwała się na budowę za kilka milionów złotych , nie mając ani doświadczenia ani pojęcia ) która domaga się pieniędzy za źle wykonane prace, poniewaź nowa ekipa musiała to wszystko co oni spartolili rozebrać, ponieważ groziło zawaleniem budnku ( proponuje podjechać i zobaczyć jak wygląda budowa na dzień dzisiejszy ) po za tym, sprawę napewno roztrzygnie Sąd bo właściciel budowy nie daruje poniesionych strat powastałych z winy ELEKTRY.
Ci co piszą o Mercedesach to chyba zżera ich zazdrość jak spojrzą na swojego starego poloneza to nie mogą znieść widoku mercedesa , o ile pamietam to właściciel budowy już 30 lat temy jeździł nowym mercedesem i przez te lata miał ich co najmniej kilkadziesiąt.
Zamiast pisać zazdrosne paszkwile o samochodach, ten co to pisał powinien się wziąść za robote a nie siedzieć w parku, pić winko i zazdrościć komuś że ma lepszy samochód !
podpisano : NIEZAZDROSNY !
|
![]() |
Pracowałem w tej firmie , nie zajmują się tylko elektryka ale budownictwem "ELEKTRA" TO TYLKO NAZWA co niektórzy mogą mieć dziwne skojarzenia a internet nie jest pewnym źródłem informacji albo trzeba z niego umieć korzystać , co do tego z Parczewa to nie ma czego zazdrościć, jeżeli myślał że jak kobieta prowadzi firmę to może oszukać i nie zapłacić to się pomylił, ta firma nie oszukuje i rzetelnie wykonuje prace. Więcej pracodawców na naszym rynku, którzy bardziej dbają o interes pracowników i zleceniodawców. Najwyższy czas żeby prokuratura zabrała się z takich inwestorów, przecież są odpowiednie paragrafy i jeszcze miejsca w zakładach karnych. Tak że wszystkiego najgorszego temu inwestorowi z Parczewa i wielu lat w o samotności żeby nie szargał imienia miejscowości i nie kojarzono każdego innego mieszkańca Parczewa jako oszusta przez Waldemara J. |
![]() |
To że rozmawiałeś z Panem J z Parczewa to za mało się dowiedziałeś nic nie było rozbierane po nich tylko dalej bez pozwolenia dobudowywane.Elektra z Świdnika nie zajmuje się elektryką samochodową tylko budownictwem, a żeby wiedzieć jak korzystać z internetu trzeba mieć IQ powyżej 65 dla twojej ciekawości ta inwestycja wynosiła tylko ponad 1 milion a ta firma zrealizowała inwestycje o wiele większe. A tak poza tym Pan Waldemar J nie jest wiarygodnym źródłem informacji, na takich jak on mówi sie że z buzi robi d...... i więcej smrodu |
![]() |
Pracowałem dla tej firmy jako zbrojarz i nie zajmowałem sie elektryką tylko konstrukcją i nie taką drobiną jak w parczewie oni stawiali budynki wielorodzinne tylko kilka kondygnacji,
|
![]() |
Buehehehe, każde dziecko w Parczewie wie kim jest pan J. i na czym się dorobił, więc nie ośmieszaj się albo może niech cię zatrudni jako pełnomocnika do kontaktu z mediami skoro tak bardzo ci zalezy na jego wizerunku? Nikt mu niczego nie zazdrości, bo ludzie mają lepsze auta i nie na kredyt. Jednak pisanie jaki to uczciwy człowiek jest śmieszne bo ten pan nawet nie zna słowa uczciwość. |
![]() |
Nareszcie ktoś się dobierze do tego pana Waldemara J wystarczająco długo łaziło coś takiego bezkarnie
|
![]() |
A ty znasz od podstaw przecież od dawna wiadomo w całej okolicy że W. J z synkiem i reszta rodziny to niezłe przekręty mogli wsiąść miejscowa firmę do prac ale przecież dla nich w okolicy nikt nic nie będzie robił. Też sprawdziłem firmę ELEKTRE z Świdnika i nie zajmują się żadną elektryką samochodową naucz się czytać i korzystać z internetu. Ale najwidoczniej z intelektem u ciebie nie najlepiej nic więc dziwnego że bawisz się w rzecznika W.J |
![]() |
A ja myślę, że ludzi nieuczciwych znajdzie się w Parczewie więcej i tylko z czystej zazdrości wypisujecie to wszystko oczerniając tylko tą osobę. Zastanówcie się czy wy przez całe swoje życie byliście uczciwi wobec innych, a jak nie czy chcielibyście, żeby inni ludzi się o was tak wypowiadali? Fakt, właściciel budowy nie zachował się ładnie i pogorszył tylko opinię o sobie ale to jest tylko jego problem i jego sprawa jak to rozwiąże. Kolejną głupotą jest oczernianie całej rodziny, dam sobie rękę obciąć, że połowa z tych co tu się wypowiada nawet ich nie zna albo zna z opowiadań innych.
|
![]() |
Waldek? Toż to taki uczciwy chłopina.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|