![]() |
przecież stowarzyszenia chyba dostają jakieś pieniądze od rządu
|
![]() |
Przecież powszechnie już wiadomo że azbest u dzieci wywołują szczepionki wystarczy poszukać w internecie!!!
|
![]() |
TO PRZEZ SZCZEPIONKI NIESTETY I TO NAJGORSZE SĄ TE POTRÓJNE NA ODRĘ CZERWONKĘ I RÓŻYCZKĘ
|
![]() |
Brawo! Popieram inicjatywę! Gratuluję wytrwałości w dążeniu do pomagania innym.
|
![]() |
NIE PRZEZ SZCZEPIONKI -PRZEZ ZANIECZYSZCZONE ŚRODOWISKO. NIE OBAWIAĆ SIĘ SZCZEPIONEK;OBAWIAC SIĘ ZANIECZYSZCZONE POWIETRZA,DYMU PAPIEROSÓW EGO...ITD
|
![]() |
Podróżuję sporo po świecie, a sam jestem zaszczepiony przeciw kilkunastu chorobom i nigdy nie miałem żadnych problemów. Natomiast na świecie spotkałem się z osobami, które się nie szczepiły. Choćby na żółtaczkę. Niektórzy opowiadali mi o tym jak ledwo przeżyły, tylko ze względu na szczęście i dobrych lekarzy. A wystarczyło się tylko wcześniej zaszczepić. Jak ktoś mówi, że szczepionki są złem, to niech wyjedzie na wschód i zobaczy jak to jest żyć w kraju, gdzie ludzie nie szczepią. Daleko jechać nie trzeba, wystarczy Rosja czy Ukraina. Ludzie tam chorują na choroby, które u nas zostały wytępione dawno. Jak bardzo ślepym trzeba być wierząc, że szczepionki są złem? To jest wręcz nieprawdopodobne. Na zachodnie już dawno osoby bez szczepień płacą więcej za ubezpieczenie na życie i nie są przyjmowane do wielu zakładów pracy, bo to właśnie takie osoby stanowią zagrożenie dla innych.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|