![]() |
Policja to "ślepa" na prawe oko?
|
![]() |
Może by tak drogi odśnieżać zacząć to i wypadków będzie mniej. Podziwiam kierowców za jazdę w takich warunkach 40 tonowym kolosem.
|
![]() |
Zostałem kierowcą ciężarówki bo mogę podczas każdego kursu zaliczyć kilka dziewczyn (Tirówek).Najładniejsze są w Moskwie ale jak jeżdżę na Ukrainę to zaliczam też pewną agencję towarzyską pod Kijowem,jestem jej stałym klientem. Najważniejsze ,że żona nic nie wie i nic się nie domyśla.Zawsze jej mówię,że ją kocham i że ja nie z tych co korzystają z takich dziewczyn.A ona durna wierzy hi hi hi.
|
![]() |
87 procent ciężarówek śmiga na MAGNESACH, ITD jest nie potrzebne,albo jest za słabe na dzisiejsze techniki,temat po prostu ich przerasta. Kierowcy kiedyś spali za kierownicą i nadal śpią.Jak było 30 lat temu,tak jest i dzisiaj.Komu oni są potrzebni i czy nas społeczeństwo stać na ich utrzymywanie ??,tym bardziej że swoje zainteresowanie przenoszą z ciężarówek na fotoradary i auta osobowe. O czego mamy policję w tym kraju ???
|
|
|
![]() |
To jest ohydne, współczuje twojej żonie sypiać z kimś takim. Ale kłamstwo ma krótkie nogi!!! |
![]() |
Masz jeszcze czym sikać ??? Trypel cie nie zjada ??? |
![]() |
Ja też jeździłem ciężarówką na przewozach zagranicznych.Ale po trzech latach musiałem zrezygnować gdyż żonka naczytała się w internecie że prawie każdy kierowca korzysta z usług przydrożnych panienek.A ja podczas tych trzech lat chyba tylko ze sześć razy skusiłem się na taka panienkę lekkich obyczajów.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.