![]() |
***s://lustratorpolski.wordpress.com/2016/12/02/maciej-falkiewicz-czyli-wernisaz/
|
![]() |
/lustratorpolski.wordpress.com/2016/12/02/maciej-falkiewicz-czyli-wernisaz/
|
![]() |
Panie Falkiewicz opłaciło się ?
|
![]() |
Jest jeszcze wielu nieujawnionych przekaźników i współpracowników ale to wylezie ludzie będą ich oceniać donos - kasa i nie dziw że wszystko się da załatwić.
|
![]() |
Ale kicha jak on teraz spojrzy ludziom w oczy :)
|
![]() |
To samo z tym, pożal się Boże, byłym prezesem SM Zgoda. Szef zomo za czasów stanu wojennego i tym podobnych zbrodniczych, antypolskich organizacji. Teraz pcha sie na afisz, gdzie tylko można i nie można.
|
![]() |
***s://lustratorpolski.wordpress.com/2016/12/02/maciej-falkiewicz-czyli-wernisaz/comment-page-1/#comment-54
|
![]() |
???
|
![]() |
Żenada!!!
|
![]() |
***pikio.pl/liroy-sie-rozkrecil-w-2-minuty-podbil-internet-i-zamknal-usta-poslom-w-studio-video/#
.."– jeżeli by pan tak dbał o interes polski, jak pan dba o interes całej unii europejskiej, to by było lepiej. spory powinniśmy załatwiać między sobą, a nie przenosić gdzieś dalej. to co również po robiło regularnie, przenosiło spory zagranicę. ja wiem, że wy lubicie donosić. to mnie najbardziej przeraża jako osoby nowej w polityce, wszyscy lubią na wszystkich donosić. z donosicielami tak bywa, że lubią chodzić i mówić..."
|
![]() |
A kiedy ujawnią teczkę TW "Marek ALERT "?
|
![]() |
Niewiele wiemy o swoich znajomych - prawda ujawnia się po latach.
|
![]() |
do czego słuzyła przykrywka galerii ?
|
![]() |
A była kontynuacja ?
|
![]() |
A spojrzy ???
|
![]() |
Nie to jednak najmocniej zapada w pamięć z wyznania Wojciecha Manna. Radiowiec używa słowa „kablować” w kontekście współpracy z komunistyczną służbą bezpieczeństwa. Kim byli więc tajni współpracownicy? „Kablami”.
Kapusiami donoszącymi na kolegów, środowisko, które im ufało. Oczywiście należy rozróżniać współpracę z SB, która zawsze była indywidualna i miała najróżniejsze odcienie. Jednych zwerbowano przez szantaż, innych zmanipulowano, zaś jeszcze inni robili to perfidnie za pieniądze.
|
![]() |
''zaś jeszcze inni robili to perfidnie za pieniądze. ''
|
![]() |
- każdy sposób na zarobienie kasy jest dobry ?
|
![]() |
A jak później zarabiał ?
|
![]() |
Dużo malował i sprzedawał obrazy
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|