![]() |
jako zwolennik obecnego rządu p.Stefaniuk dostał prezent od PGE- spółka skarbu państwa i wszystko jasne .
|
![]() |
Senator był sposorem filmu "Układ zamknięty",
to się zna na tych sprawach.
|
![]() |
Panie Stefanik.Za wierność dostaje się profity/nie pierwsze,nie ostatnie/.
Więc niech pan nie plecie o pozyskaniu sponsora.
|
![]() |
"Wy mi pomniki mojego brata, ja wam kasę z państwowych firm". Jak by to nazwać?
|
![]() |
Monopolistyczna spółka państwowa która ma cholendarne ceny sponsoruje ciemnogród... a płacimy za to my wszyscy. Polska w ruinie.
|
![]() |
Przeciez to firma energetyczna, to spółka skarbu państwa i ciekawe ile wydoi z tego miasta w zamian za sponsoring. Na całym świecie za pokazanie logo swojej firmy rzuca sie milionami, vide cennik TVPiS
|
![]() |
To podziękowanie prezesa Jarosława za pomnik brata a nie zasługa prezydenta miasta
|
![]() |
Co by nie zrobić to hejt. Zamiast się przynajmniej zatkać to trzeba napisać jakąś uwagę. Jakby nie było sponsora to by wszystkim pasowało, a jak jest to same problemy.
|
![]() |
Gratulacje, po raz pierwszy taaaaki sponsor
|
![]() |
I będzie fajna impreza tylko nie lubię Chylińskiej ale każdy dla siebie coś znajdzie.
|
![]() |
Sądząc po tym stoliku przed chłopakami, to zdecydowanie za dużo wody sodowej pijecie. A woda sodowa we łbie to wiecie ... .
|
![]() |
Bąbelki wyparują i będzie OK. Bądź spokojny.
|
![]() |
Lepiej woda sodowa niż woda ognista.
|
![]() |
Co robi ten pierwszy Pan, od lewej strony?
Ten Pan już jest wszędzie, nie ma już w Białej zacniejszych Radnych?
|
![]() |
To należy jego zapytać. Zapytaj.
|
![]() |
Panie Stefaniuk, niedawno ze śwagrem ,,pozyskaliśmy'' suche drewno z lasu na opał, bo bida, aż piszczy. Niestety, na temat naszych możliwości ,,pozyskiwania'' w mediach, cicho, sza...
|
![]() |
Proszę tylko nie zapraszać wykonawców usłużnych reżimowi jaruzelskiego.
|
![]() |
Wnuczka Bieruta, czerwonego bandyty za pieniądze podatników. Ta wulgarna osoba czyt
|
![]() |
Nie cierpię tej tatuażowej
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|