![]() |
Jak myślicie czy budowa elektrowni wiatrowych to coś złego, czy raczej jakaś perspektywa na przyszłośc?
|
![]() |
Ja tam jestem za tym aby wiatraki jednak stawiać. ale zawsze znajdzie się ktoś komu one będą przeszkadzać, bo to wieje, bo promieniuje, bo zakłóca ciszę, bo ptaki latają, bo zimą jest zimno. Polecam przejechać granicę zachodnią Polski z Niemcami i jechać dalej na zachód. Tam widocznie mają inne podejście do tego typu instalacji. |
![]() |
Drogi Tamtam ! Co ty nam tutaj takie głupie pytania zadajesz ? A co to ja specjalista od wiatraków jestem ? Ilu jest takich specjalistów w Białej ? Skąd mogę wiedzieć czy to jest dobre czy złe ? Demokracja to jest taki głupi system gdzie prosty lud jest co i raz pytany o to czy np. wzmocnienie złotówki to jest dobrze czy żle ?czy wstąpienie do UE i Traktatu Lesbijskiego to dobrze czy czy żle ? czy to że nasi chłopcy pojechali do Iraku to dobrze czy żle ? czy wymiana żarówek takich na owakie jest dobra czy zła ? A skąd mnie k... o tym wiedzieć ?!?! Toż ja głupi jestem ! Odczepcie się ode mnie ! A rządżcie sobie k... sami ! za to wam płacimy ! Ja wam powiem tylko tyle : ma być dobrze ! i już ! Reszta mnie g... obchodzi ! Ma być LEPIEJ ! A jak nie to my, LUD, zrobimy wam rewolucję i już ! I zetniemy wam te wasze paskudne łby ! jak już nie jeden raz bywało w historii ! pamiętacie ? |
![]() |
Komu to służy?????????????
Propaganda wyborcza tych co ponownie chcą nas wydymać !!!!!!!!!!!
|
![]() |
MOWIS o ZIELONYCH ARBuZACH
|
![]() |
To stawiaj sobie, kto ci broni ? ale na wlasnym polu, za stodołą ! i to taki malutki wiatrak (wiatraczek) żeby mnie nie wkurzał wizualnie ! bo jak nie to podam ciebie do sądu ! Nie myśl sobie jednak że takie koromysło będzie mi napierdzielało cały dzień strasząc moje kury, gęsi, indyki, owce, barany... a ja z tego nic nie będę miał ? Co to , to nie ! Musisz mi trochę grosza zapłacić ! |
![]() |
Staw sonbie w Werchliśiu, Klonownice zostaw w spokoju, Dopł acaj ze swoich 14.000 złotych najlepiej pieprz się Korduplu.
|
![]() |
Dlaczego mamy stawić w Werchlisiu ? postaw sobie k... w Bohukałach ! albo w Zaczopkach ! |
![]() |
Odp...l się od Zaczopek ! czep się lepiej swojego Rossosza ! Tam macie dobre miejsce, na Zabaszcie ! Wiatry wieją przez okrągły rok ! |
![]() |
[quote name='szelest' post='209435' date='21.12.2009, 21:19:00']Odp...l się od Zaczopek ! czep się lepiej swojego Rossosza ! Tam macie dobre miejsce, na Zabaszcie ! Wiatry wieją przez okrągły rok ![/quotzopkie]
nastawiali tych wariatów w całlym Zwaiązku republik jełoporejskich i siem kręci ale ludziska to zawsze jest tylko ułamek procenta i musieliby za każdom stodołom postawić żeby wystarczyło prundu . popierwsze to prad robia kiedy wiatr jest większy niźli 1,5 m/s po drugie nieregularna moc po trzecie śmigło -końcówka lata z prędkością 200 km/h po czzwarte 20 lat zwrotu inwestycji po piąte najważniejzse jestem przeciwko, przweciwko PO po szóste odp sie od Zaczopek bo moje jest ulubiony jest Halloperidol w zaczopkach po ostatnie mam to wszystko w dopie po najostatniejsze musi być w określonej strefie bo nie wszedzie mozna postawic.
Ostatnio edytowany 22 grudnia 2009 r. o 23:12
|
![]() |
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|