![]() |
niesłychanie ciekawy wątek, jakiej fundacji dotyczy, jakiego prezesa?
|
![]() |
Ja tam we wspolnocie czytam tylko sport, wiec wara od nich.bo w słowe podlasia, czy tygodniku podlaskim bida z nędzą o międzyrzeckim sporcie więc mord nie wycierać! Boguś Ślósarski na burmistrza!!!!
|
![]() |
Nie czaję tematu. O co chodzi z tym Bogusiem, bo naraz mi wyskoczył jak Filip z konopi. Jaką on gra rolę w serialu? Czy to chochoł radny? A mordkę, to kto kim wyciera? Po tym wszystkim mam tylko miks w głowie. |
![]() |
co ztym wyłudzaniem dotacji unijnych przez fundacje , o kogo tu chodzi?
|
![]() |
Puszek to Ty nie wiesz o kogo tu chodzi ? |
![]() |
Co robi to nie wiem, ale już wiadomo co robił. Robił okazuje się za frajer ! Za frajer właził z banerami na te wysokie słupy ! Za frajer rozklejał nocami plakaty ! Za frajer po całym mieście roznosił ulotki ! Za frajer to wszystko robił ! Nawet w Komunalnej nie było dla niego miejsca. Dla innych mniej zasłużonych były i są dalej, a dla niego nie ma. Przypadek to, czy od początku było takie założenie, że murzyn zrobi swoje ? Ja obstawiam, że od poczatku. Ale pożyjemy, zobaczymy co z tego zapomnienia wyniknie. |
![]() |
zapewne nic dobrego dla obecnej lokalnej i nie tylko lokalnej władzy |
![]() |
Co robi to nie wiem, ale już wiadomo co robił. Robił okazuje się za frajer ! Za frajer właził z banerami na te wysokie słupy ! Za frajer rozklejał nocami plakaty ! Za frajer po całym mieście roznosił ulotki ! Za frajer to wszystko robił ! Nawet w Komunalnej nie było dla niego miejsca. Dla innych mniej zasłużonych były i są dalej, a dla niego nie ma. Przypadek to, czy od początku było takie założenie, że murzyn zrobi swoje ? Ja obstawiam, że od poczatku. Ale pożyjemy, zobaczymy co z tego zapomnienia wyniknie.czyli mówiąc krótko... artur zrobił grzesia w ch*ja? tak? |
![]() |
A ciekawi mnie natomiast taka kwestioa, czy panowie G.A, L.P oraz G.J zdają sobie sprawę z tego,że na nich też są materiały. Mocne kwity.to grzesio pyta? |
![]() |
O czym? Może spadek?grzesiek wiesz coś o tym? |
![]() |
grzesiu moze cos by sie znalazlo dla prokuratury
|
![]() |
ja tam grzesia lubilem chociaz zawsze robil dla stefaniuka grzyba
|
![]() |
artur wszystkich cześków z pogotowia!!! zatrudnia w komunalnej a na grześka wypiął artur swoją d*pę... czyżby to za sprawę gejowskiego?... hehehe... do komunalnej nie potrzeba przecież zaświadczenia z rejestru... to dobry przykład dla obecnych przydupasów, co robi artur ze swoimi "oddanymi przyjaciółmi"... kto będzie następny?... pozdrowienia dla grzesia, fajny koleś byłeś kiedyś...
|
![]() |
czy to jedna z tych min z opóźnionym zapłonem? takie rzeczy powinny być jak najbardziej upubliczniane i wyjaśniane, działania władzy dawne i obecne powinny być powszechnie znane |
![]() |
Nic się nie porobiło narazie zamkneli szafę i schowali podobno gdzieś w tuliłowie ale inni twierdą że w wysokim pod M-cem.
|
![]() |
Jaka fundacja? W liceum o żadnej nie słyszeli...Chyba pomyłka.
|
![]() |
Byla fundacja o prawie międzynarodowej nazzwie ,na którą wpłacano darowizny miedzyinnymi z zagranicznych spadków przepisywanych przez byłych absolwentow na rzecz rozbubowy szkoły .Panowie L.G i G .pełnili w niej wszystkie ważne funkcje,a rozbudowy nie było widać?
|
![]() |
no to tutaj zaczyna sie ten atlas zatrutych grzybow i nie tylko dobrze zeby zainteresowl sie tym pokurator |
![]() |
Celem powstałego w 2003 roku w M-c stowarzyszenia ICEiK jest promocja regionu. - Stawialiśmy głównie na edukację w środowisku wiejskim - zaznacza Mariusz K., pełnomocnik prezesa Zarządu, wyjaśniając, iż szkolenia, jakie Centrum przeprowadziło w ramach poszczególnych programów, były możliwe dzięki grantom z ministerstwa rolnictwa, a także środkom płynącym z Unii Europejskiej.
Projekt realizowany pod hasłem: „Lokalne inicjatywy na rzecz rozwoju obszarów wiejskich w powiecie” składa się z 2 schematów. W ramach informacyjno-promocyjnej funkcji pierwszego z nich przeprowadzono cykl szkoleń, a efektem wydatkowania 150 tys. zł było zbudowanie „Zintegrowanej strategii rozwoju obszarów wiejskich”, opracowanie zasobów naturalnych i kulturowych oraz strategii jak najpełniejszego i najskuteczniejszego ich
wykorzystania. Schemat drugi to inna bajka...
Jak to NIC nie słyszeliście o tym? To na co wydano te 150 tys. zl??????????????? Może niezależna prasa to sprawdzi i napisze nam?
|
![]() |
nie tylko mieszkańcy nic nie słyszeli ale Policja i prokuratura również niesłyszala ,co więcej nie można się dowiedieć czy ktoś z miasta uczestniczył w tym cyrku za panstwowe pieniądze.
|
Strona 3 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|