![]() |
jak liczona jest ta wartosc rynkowa po cenach sklepowych po cenach hurtowych czy po cenach od chlopakow kolo novej w lublinie?
|
![]() |
Na oko widać że po cenach detalicznych sklepowych!
|
![]() |
przy ul. Sidorskiej (przed Biaweną) od lat jest melina i co, nikt nic z tym nie robi, ciche przyzwolenie społeczne na to jest! Rozumiem mieć alkohol i papierosy dla swojego użytku, ale sprzedawać osobom trzecim, też mi pomysł na biznes! Na Rynku przy al. Tysiąclecia czy na babskim rynku (koło więzienia) handel też kwitnie, a zarabiają na tym głównie półgłówki tzw. placuchy (oczywiście do normalnych ludzi, którzy mieszkają w tym rejonie nic nie mam,ale ten margines, aż brak słów).
|
![]() |
Co tam u was słychać? Myślę nad kupnem bramy. Może to? http://www.garaze-baliczek.pl/
|
|
|
![]() |
Na Terebelskiej 18 jest garaż wypełniony po brzegi paliwem z przemytu i bóg wie czym jeszcze .A sąsiedzi siedzą jak na minie.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.