![]() |
Ma szczescie chlop ze zlapali go nasi a nie "ruscy" , kto wierzy w legalizacje w Polsce jest naiwny, ale mozna wprowadzic system podobny do UK, gdzie posiadanie ziela jest przestepstem, ale zazwyczaj konczy sie na skonfiskowaniu towaru i spisaniu przez policje
|
![]() |
Co to za prawo, które niszczy normalnym ludziom życie?
Dorosłych ludzi pracujących, posiadających normalny dom i palących w wolnym czasie gandzię jest w Polsce tysiące.
Właśnie słyszałem, że w więzieniach z powodu przeludnienia brakuje miejsc. Nic dziwnego skoro Polskie prawo stosuje Stalinowskie metody represji niewinnych ludzi.
Ten człowiek nikogo nie zabił, nie okradł, ani nikt z tego powodu że pali nie doznał żadnej krzywdy.
Trzymaj się bracie, mam nadzieję że twoja "ofiara" otworzy oczy politykom pokroju Kaczyńskiego, którzy nie wiedzą nawet czy marichuana jest z konopii.
|
![]() |
Za posiadanie trawy więzienie.
Za burdy i demolowanie stadionów 1000 zł grzywny.
|
![]() |
A ja lubię dać komuś w zęby, niech zalegalizują rozboje bo też będę głodował!!!
|
![]() |
proponuje zebyś wystartowal w wyborach....ja będę napewno głosował na Ciebie!
Niech ludzie robią sobie co chcą,byle nie szkodzic innym życie jest jedno i krótkie.....
|
![]() |
Ludzie to est Paranoja za grama jak pisza do wiezienia zniszczyc komus zycie
polscy politycy zrozumcie wkoncu ze ganja ma wiele dobrych stron i nie jest szkodliwa za bardzo
przemyslcie to
|
![]() |
Człowieku, za rozboje nie trafiają do więzień uczciwi ludzie tylko bandyci, a człowiek który zapali blanta dla relaksu czemu jest winien..? Okradł, pobił zgwałcił, zniszczył..? Zapalił bo to lubi, nikogo do tego nie zmusza, sam sobie szkodzi, ale ma to w du***, dlaczego za taki pogląd ma człowiek trafić do więzienia..? Zrobił Ci coś..? J sam odsiedziałem 3 miechy, w 5 po mnie przyjechali, a nawet gumy do żucia z sklepu nie ukradłem, popalałem od czasu, ale mam 'życzliwych' sąsiadów.. Ty chciałbyś za pitego browara w domu na sankach wylądować..? Wątpię.. skoro nie można zalegalizować konopi zdelegalizujmy alkohol i papierosy, o kawie nie wspomnę.. Ja pale i pije alkohol, ale dla konopi jestem w stanie się wyrzec tych używek, bo Ziele jest lepsze i mniej szkodliwe, nie ma kaca, ma się zajebisty humor, wszystko ma sie w du*** i nie jest sie agresywnym tak jak po chlaniu.. Skoro nie ma legalnego Ziela niech nie będzie legalnej wódy i fajek.. tylko dlaczego, Ziele jest mniej szkodliwe..
Obywatel Polski, z prawami własnego wyboru.. Zostawcie Nas w spokoju..
P.S.
Posłuchaj GŁOS MANIFESTU, Ty jeden na NIE, na TAK TYSIĄCE NAS jest TU..!!
|
![]() |
|
![]() |
co za heroizm!!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|