![]() |
Oby to dziecko nie trafiło do Dubaju, Egiptu i inne formy ....modelingu.Pilnujcie go rodzice to skarb regionu
|
![]() |
Pyza na polskich dróżkach.
|
![]() |
ani ładna, ani zgrabna ... po prostu przaśna i tyle.
|
![]() |
Jak ona siedzi? Nogi skrzyżowane, żadnej klasy. Przeciętna gruba
|
![]() |
jakie miasto taka miss wiocha wiocha wiocha
|
![]() |
Czemu wolactwo twkie nienawistne? Nie potraficie się cieszyć? Umiecie tylko kąsać? Ot pomorki!
|
![]() |
Za ładna to chyba nie jest
|
![]() |
Kto sponsorował te wybory??
|
![]() |
Mnie się podobają wszystkie dziewczyny na prezentowanych zdjęciach. Zdrowe, ładne, naturalne!
|
![]() |
a czy ja wiem? jakby sie dało.
|
![]() |
Ładna, przaśna, zdrowa - ale Miss??
|
![]() |
i jak cos takiego można normalnie skomentować no *** nie da sie
|
![]() |
Ta brzydka, tamta brzydka a czy wy czasem patrzycie w lustro jak sami wyglądacie? Jak można tak krytykować wszystko i wszystkich? Zazdrość czy głupota a może i to i to?
|
![]() |
Widzę ja w niejednej produkcji. Wenezuela, Meksyk, Brazylia.
|
![]() |
Ja tam widzę więcej ładniejszych dziewczyna a ta jest po prostu z nadwagą i sorki ale od miss oczekuję się wzoru figury.Tu jakby jej makijaż zmyć była by zwykła dziewczyna jakich multum na ulicy ale miss ?serio ?
|
![]() |
Po co komentujecie urodę kobiet, skoro żadna nie jest w waszym typie? Może wolelibyście, żeby Miss został szczupły chłopiec?
|
![]() |
Łomatko, ale pulchniak! To był konkurs dla modelek +size?? Buehehehe....
|
![]() |
A dzie foty topless albo chociaż w bikini??
|
![]() |
Wybory miss to najgłupszy i najbardziej próżny konkurs na świecie a poza tym uroda jest względna
|
![]() |
Wygrała najładniejsza dziewczyna. Wasze komentarze są zbędne. Nie jest wcale gruba. Widzieliście ją na żywo? Na pewno nie, więc nie komentujcie! Po prostu te zdjęcia są dla niej niekorzystnie zrobione, a w rzeczywistości dziewczyna piękna i zgrabna!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|