![]() |
A myślałem ze już skończyli swoją działalność A TU .......
|
![]() |
A mam pytanie czy Jan Polkowski to ten co musiał opuścić stanowisko wiceprezydenta bo nie miał wykształcenia, a żona - nie obrażając Pań Kucharek, uważa się za Bóg wie co? Aha, i ten młody co ma pretensje osobiste do obecnego prezydenta... Masakra, plus jeszcze Broniewicz co go ludzie do niczego wybrać za bardzo nie chcieli....ehh
|
![]() |
Pycha zawsze idzie przed upadkiem.
|
![]() |
Dobra zmiana - sami swoi
|
![]() |
Co kilkanaście dni się wynurzą i znów zapadną się pod ziemię. Ludzie...
|
![]() |
A co ten Pan zrobił dla miasta? W Komitecie powołano osoby które działają społecznie na rzecz mieszkańców i miasta, znane nazwiska z ubiegłorocznej edycji Budżetu Obywatelskiego miasta Biała Podlaska.
|
![]() |
Pozdrawiam pokrzywdzonych. Mam nadzieje, że się nie obraziliście i odwiedzicie kiedyś jeszcze piaskownicę. Panią dziennikarkę też pozdrawiam, super ciekawy artykuł o jakże ważnej, strategicznej i złożonej sprawie. Bardzo duża liczba występujących bohaterów mocno przyśpiesza akcje. Może jakaś nagroda się szykuje za wytropienie afery. Niestety główny bohater znowu ginie, aż głupio, że ponownie się nie udało!
|
![]() |
Ha ha. Powiem Pani, że się przezywasz. Kogo to obchodzi, że ludzi Broniewicza nie ma w jakims komitecie.
|
![]() |
Panie Broniewicz, Polkowski i cała reszta czego wy jeszcze szukacie, czego oczekujecie. Może już czas na emeryturę.
|
![]() |
Co za ludzie, szkoda ze jeszcze Czapski im nie wtóruje
|
![]() |
Chcemy się włączać ale się nie włączamy. Chcemy mieć tytuły i pełnić funkcje ale brakuje nam zapału żeby przyjść na spotkanie i się zaangażować. Żałosne. Byłem na tych spotkaniach w szkole 5 i nie powiem bardzo fajnie było podyskutować z prezydentem w gronie mieszkańców.Tego pana Broniewicza ani Polkowskiego nie widziałem. Ktoś zabronił przyjść i się włączyć?
|
![]() |
Znów samo się ośmiesza to kanapowe towarzystwo :)
|
![]() |
Niczym jak Bolek "ja nie chcem ale muszem" to jest towarzystwo
|
![]() |
towarzystwo wzajemnej adoracji wy***ą od czasu do czasu jak filip z konopi i myślą że to wszystko. tu trzeba ciężkiej pracy a nie zdjęć w necie. już na was się napatrzyliśmy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|