![]() |
Wulgaryzmy kierowane w stronę każdego człowieka świadczą przecież o ubóstwie intelektualnym i braku argumentów.Ktoś taki godny jest politowania i nic więcej.
Jest też mądre powiedzenie:Jaki pasterz,taka owczarnia.
Zło dobrem zwyciężajmy chociaż nie jest to łatwe.Prawda nas wyzwoli.
|
![]() |
Przyjechałem do Janowa i chciałem obejrzeć grotę Biskupa Naruszewicza lecz nie ma do niej dostępu z żadnej strony. Od strony zamku jest teren zamknięty trwają tam roboty budowlane i brak jest możliwości zwiedzania tego obiektu. Rozpytałem mieszkańców ulicy Naruszewicza i dowiedziałem się, że jest przejście obok budynku plebani które prowadzić ma do groty. Udałem się w to miejsce i rozczarowanie, przejście jest wyznaczone, lecz jest zagrodzone płotem z drutem kolczastym ogradzającym plebanię. Pytam kto tak zarządził, żeby nie było możliwe zwiedzania dóbr narodowych.
|
![]() |
Przyjechałem do Janowa i chciałem obejrzeć grotę Biskupa Naruszewicza lecz nie ma do niej dostępu z żadnej strony. Od strony zamku jest teren zamknięty trwają tam roboty budowlane i brak jest możliwości zwiedzania tego obiektu. Rozpytałem mieszkańców ulicy Naruszewicza i dowiedziałem się, że jest przejście obok budynku plebani które prowadzić ma do groty. Udałem się w to miejsce i rozczarowanie, przejście jest wyznaczone, lecz jest zagrodzone płotem z drutem kolczastym ogradzającym plebanię. Pytam kto tak zarządził, żeby nie było możliwe zwiedzania dóbr narodowych.Tak zarządzili rządzący tą wioską - czyli wójt, pleban i ich klakierzy, którzy co raz podsuwają poronione pomysły do realizacji.... |
![]() |
te zasieki są po to żeby nikt nie wiedział co się dzieje na plebanii. a dzieje się tam, oj dzieje, modlą się całymi dnaimi i nocami i nie tylko
|
![]() |
Proboszcz ogrodził drutem kolczastym żeby mieć swój własny obóz !!!!!
|
![]() |
obóz czego?wiem przetrzymuje daniela :blink: ;) , ciekawe czy tak można i to zgodne z prawem? ciekawe co jeszcze chowa przed ludzkim wzrokiem? dzieciom jak chodzili po kolędzie kilka lat temu, to nawet cukierka nie dał, nie wpuścił na plebanię...gości miał....
|
![]() |
ulubiona mataxa była spożywana ....
|
![]() |
Przydałyby się też dziewczynki. dla rozrywki.
|
![]() |
Przydałyby się też dziewczynki. dla rozrywki.Chyba mierzysz swoją miarą. Tak też tobie odmierzą! |
![]() |
Przyjechałem do Janowa i chciałem obejrzeć grotę Biskupa Naruszewicza lecz nie ma do niej dostępu z żadnej strony. Od strony zamku jest teren zamknięty trwają tam roboty budowlane i brak jest możliwości zwiedzania tego obiektu. Rozpytałem mieszkańców ulicy Naruszewicza i dowiedziałem się, że jest przejście obok budynku plebani które prowadzić ma do groty. Udałem się w to miejsce i rozczarowanie, przejście jest wyznaczone, lecz jest zagrodzone płotem z drutem kolczastym ogradzającym plebanię. Pytam kto tak zarządził, żeby nie było możliwe zwiedzania dóbr narodowych.Przede wszystkim o grotę trzeba najpierw zadbać, która jest osobliwością Janowa Podlaskiego. To obiekt historyczny. Przez lata nie zrobiono tu nic! Czyja to powinność? Aż wstyd, że tak się dzieje! |
![]() |
Z grotą Naruszewicza jest tak jak z zamkiem i z tzw. małym kościółkiem najpierw doprowadzić do ruiny a potem sprzedać.
|
![]() |
***niezalezna.pl/218815-co-esbecy-robili-w-stadninach-zaskakujace-odkrycie-w-archiwum-ipn[/quote]co esbecy robili w stadninach? zaskakujące odkrycie w archiwum ipn[quote].."marek trela, były wieloletni szef stadniny w janowie podlaskim, wg akt ipn‑u był zarejestrowany przez sb jako tajny współpracownik o pseudonimie marek. bezpieka chciała zwerbować do współpracy również jerzego białoboka, kierującego przez lata stadniną w michałowie, ale ostatecznie odstąpiła od werbunku." |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|