![]() |
Co chyba redaktorek niedosłyszał!
|
![]() |
i niech działają, może w końcu coś polskiego a nie tylko wszystko z Zachodu.
|
![]() |
no to teraz się zacznie, w przyszłym tygodniu pewnie pierwsza kontola z US, potem zaraz ZUS i nadzór budowlany, ochrona środowiska a za nią inspekcja weterynaryjna, sanepid, ITD, PIH...
|
![]() |
Właśnie nadzór budowlany musi się tym zająć i sprawdzić czy ta wieża Babel spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa ??? Czy nie grozi zawaleniem??? Czy została ustawiona zgodnie z prawem budowlanym? Urząd skarbowy też powinien się temu przyjrzeć i sprawdzić czy ktoś nielegalnie nie bogaci się na tej budowli i czy płaci wszystkie podatki.
|
![]() |
tak, tak Katoliku, no i czy był pokropek ? ? ?
|
![]() |
Kibice Mortoru są przeciwni
|
![]() |
Tylko przyklasnąć i w nieskończoność chwalić, chwalić i jeszcze raz chwalić. Ponadto niech się nie przestraszą pseudo fachowców, którzy zaczną krytykować - olać te typy ciepłym m...m
|
![]() |
"Zalet jest więcej. – Przede wszystkim ekologia, bo po pierwsze nasza wieża pracuje cicho, nie wytwarza groźnych dla środowiska ultradźwięków, nie powoduje drgań – wymienia jeden z jej pomysłodawców. Konstrukcja jest stabilna".
Pytanie: czy ta wieża wytwarza groźne dla środowiska infradźwięki?
|
![]() |
tak, tak Katoliku, no i czy był pokropek ? ? ?JUDE ??? |
![]() |
Prąd z wiatru. To konkurencja dla genialnego prof. Wendekera z Politechniki Lubelskiej, który wymyślił prąd z wodoru a wodór z prądu i wziął dopłaty z Unii. Czy im ktoś pomógł?
|
![]() |
JUDE ???czemu JUDE? .. jak mnie ktoś, miast się cieszyć z polskiej myśli inżynierskiej, podobno KATOLIK, mnoży wyimaginowane, urojone, bzdurne problemy, straszy izbą skarbową, liczy cudze pieniądze, no to ja dorzucam jeszcze jeden bzdurny temat i pytam : a z pokropkiem to co ? ? a Ty co za Łowca Skór ? taki od pawulonu, czy z SS co to ludziom w obozach ściągali do wyrobu np. abażurów ? ? |
![]() |
Nie mylcie ultradźwięków z infradźwiękami. Bo wstyd ...
|
![]() |
Wow, nieźle! Ciekawe czy ma podobne osiągi co zwykły wiatrak.
|
![]() |
A chłopaki z Poznania takie rzeczy sprzedają:
kickstarter. com/projects/43717383/airenergy-3d-a-3d-printed-opensource-mobile-wind-t
|
![]() |
gdzie mozna wiecej szczegółów technicznych ? mikrogeneracja blogspot com
|
![]() |
pierdu, pierdu - jak na razie koszta realizacji daleko przewyższają zyski - sztuka dla sztuki...
|
![]() |
Święte słowa.Więcej reklamy niż osiągów(mocy).
|
![]() |
JUDE ???Polack wy synu jesteście? |
![]() |
czemu JUDE? .. jak mnie ktoś, miast się cieszyć z polskiej myśli inżynierskiej, podobno KATOLIK, mnoży wyimaginowane, urojone, bzdurne problemy, straszy izbą skarbową, liczy cudze pieniądze, no to ja dorzucam jeszcze jeden bzdurny temat i pytam : a z pokropkiem to co ? ? a Ty co za Łowca Skór ? taki od pawulonu, czy z SS co to ludziom w obozach ściągali do wyrobu np. abażurów ? ?On jest syn szmalcownika, ale wyznawca napletkowego. |
![]() |
ty pewnie jesteś jebniętym arabem, i wolisz nam sprzedawać ropę i gaz?!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|