![]() |
może ktoś się podzieli opiniami na temat tej firmy bo moja jest taka ,że MOBING I RASIZM to tam noramalka.
1, kobiety nie zarabiają tyle co mężczyźni-chociaż ich praca jest czasami cięższa.
2, kobiety na stanowiskach np.kierowników zmianowych -nie ma takowych-chociaż mają kwalifikacje i to coś co by im pozwalało kierować zespołem ludzkim
3, szantaż jaki jest w tej firmie-"jak się nie podoba to się zwolnij", "nikt was na siłę nie trzyma", "ty taka... i taka..." To jest na pożądku dziennym
4, praca w soboty i po godzinach-najczęściej mężczyźni nie zostają po godzinach tylko kobiety i te godziny są harytatywme bo nigdzie nie są ewidencjowane i nikt za nie nie płaci a jeżeli juz to w wypadku że kobiety zostaną prawie 2 godz a mają zapłacone za 0,5
5, jeżeli coś jest nie tak albo źle to zawsze wina kobiet z produkcjii
I TO NA TYLE. MOŻE KTOŚ SIĘ ZA TO WEŻMIE BO ATMOSFERA JEST W FIRMIE NIE CIEKAWA.
|
![]() |
idz pracowac do pieczarkarni, tam sie odnajdziesz, a tak nawiasem mowiac, JAK CI SIE NIE PODOBA TO SIE ZWOLNIJ
|
![]() |
A kto ma się wziąć za właściciela prywatnej firmy? Jego teściowa? To ty jesteś na jego łasce, a nie on na twojej! To nie jest spółdzielnia (SPOMLEK), ani państwowe typu urząd, gdzie takie lenie szukają ostoi! |
![]() |
Strajk tak jak w Spomleku tu nic nie da,a słyszałem ze po tym jak się właściciel zmienił właśnie jest lepiej:)
|
![]() |
Ludzie czekajcie każdego szefa i cwaniaków inaczej się zwalnmiajcie w szwecji wogóle w skandynawii by firme mu zamknęli związkito wina też wasza bo napewno zawiść jest pomiędzy którymi bo widzę co polacy potrafią za granicą pomiędzy sobą
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|