![]() |
Na drzewo czy W drzewo? Wy po pijaku piszecie te teksty?
|
![]() |
To w końcu dwóch mężczyzn czy 23 i 17-letnia dziewczyna, redaktorze?
|
![]() |
art zmieniony. post do usunięcia. |
![]() |
No wiesz, może tak się rozpędził, że nie tylko w drzewo, ale i na sam wierzchołek wjechał.
Selekcja naturalna jak widać działa, szkoda że zabrał ze sobą prawie niewinną osobę.
|
![]() |
Szkoda mi ofiar (i zabitych, i rannej) oraz ich rodzin. Ale zgineli na wlasne zyczenie. Jak ktos jezdzi jak wariat nie posiadajac nawet uprawnien do kierowania pojazdami, prosi sie o wypadek.
Poza tym kara za prowadzenie bez uprawnien jest (nomen omen) zabojczo niska. To tylko 500 PLN.
|
![]() |
Sprzedam Opla Tigre
|
![]() |
Polecam czytanie ze zrozumieniem, w samochodzie jechały 3 osoby (dwóch mężczyzn i dziewczyna). |
![]() |
jedno pewne - opel tigra z drzewem nie wygra |
![]() |
ale TY COGITO MAŁO WIESZ, kara za prowadzenie bez prawa jazdy to regers - poczytaj więcej
|
![]() |
Zdrowu musiał grzać jak z samochodu nic nie zostało. Przypłacił za to życiem, selekcja naturalna, szkoda, że pociągną i innego niewinnego człowieka ze sobą
|
![]() |
Tak się kończy jak się jeździ oplem.Ja mam 15 letnią Beemkę z 1998 r za trzy lata będziemy świętować jej pełnoletność Na imprezę będą zaproszeni poprzedni właściciele mojej kochanej Bejcy czyli Turcy z Niemiec ,którzy na tylnym siedzeniu uprawiali seks,będą też zaproszeni ci co cofali licznik.Nie zapomnę też zaprosić tych,którzy pod osłoną nocy klepali moją kochaną Beemkę w chlewie. A na honorowym miejscu podczas tej imprezy będą siedzieć sprzedawcy ciuchów bazarowych u których kupuję dresy.
,Fryzjerów nie zaproszę bo z natury jestem skąpcem i opier***a mnie na łyso brat i ojciec a jak oni są pijani to ciotka.Wie może ktoś gdzie można założyć tanio instalację LPG???
|
![]() |
Znałem kierowce... Szkoda chłopków [*]
|
![]() |
pier***ony zabójca.Wie może ktoś dlaczego nie miał uprawnień do kierowania??? Był taki tępy że nie mógł zdać prawka, był alkoholikiem że policja zabrała bu lejce za jazdę po pijaku czy był na tyle tępy że nie stosował się do znaków i zabrali mu prawko za punkty??? Ktoś mi zarzuci że o zmarłych nie powinno się źle mówić i pisać...to co o Hitlera też trzeba chwalić?
|
![]() |
Zastanów się człowieku,co piszesz!!!!!Tępy może jesteś Ty,nie osądzaj kogoś jeśli go nie znasz,sam nie wiesz,co Ciebie czeka jutro,trochę szacunku dla chłopaka,nie wiem na jakim poziomie jast Twoja inteligencja skoro piszesz takie bzdury i porównujesz nieszczęsliwy wypadek do Hitlera który mordował ludzi świadomie,znałam kierowce i był wspaniałym człowiekiem,znim następnym razem skomentujesz cokolwiek przemyśl troche to,co piszesz,bo gorszych bzdur nie mogłeś napisać!!!!
|
![]() |
|
![]() |
Dlaczego on miał zakaz prowadzenia pojazdów???Pijak czy deb***?
|
![]() |
Sądzisz,że chłopak który z nim jechał nie miał świadomości,ze kolega nie posiada prawka?Wątpię w to!Skoro wsiadł mógł się liczyć z różnymi konsekwencjami,zginęli dwaj niewinni młodzi mężczyżni,twój brak kultury i słownictwo świadczy o Tobie jakim jesteś człowiekim!Wieśniak to może z Ciebie,bo najlepsze,co Ci chyba w życiu wychodzi to krytykowanie kogoś kto już nie żyje!
|
![]() |
Są już wyniki sekcji zwłok tego kierowcy? Jak go będą kroić to powinni zbadać czy aby nie był pod wpływem narkotyków.
|
![]() |
sami są sobie winni. Nikt mi nie powie, że jechali 50km/h. Zapieprzali i to ostro a na dodatek kierowca nie miał prawka. Śmierc na własne życzenie. Dobrze, że nikogo nie potrącili i zrobili krzywde tt\ylko swoim rodzinom.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|