![]() |
Co racja to racja,zespół Fortex jest jednym z gorszych zespołow w okręgu ale licza sie znajomości i dlatego graja na festynach mimo ze ludzie maja ich już serdecznie dość.Może by poćwiczyli wokale i było by lepiej!!!!!
|
![]() |
Do zobaczenia na festynie w Drelowie w 2010
|
![]() |
Co się czepiacie krwiopijcy i mendy jedne porządnych ludzi. Fortexy wszystkich nie łupią mnie nie złupili co prawa lekko wyrolowali ale ogólnie ok. Pouczcie się lepiej śpiewać, a fortexy to tyle umią a wy zazdeościcie im sukcesów kasy i popularności! Wojtek na szefa MOKu, a Kaśka na szefową MOPSu!
|
![]() |
he heeeeeeeee całe szczescie nie jezdze po takich syfacz jak festyny drelowskie a zespół na wesela to bym nie polecała .
|
![]() |
Straszna szmira i oni mają grac u mego brata na weselu chyba wódka tylko mnie może uratować, dużo wódki ...
|
![]() |
To pij do upadłego!
Mam jeszcze inne rozwiązanie nie idź na wesele KRE.TYNIE
|
![]() |
Wódki to dajcie dla zespołu F..... bo wesela to na trzeźwo nie potrafią odegrać. Dla próby i pewności, że grają z plejbeku można wyrwać mikrofon dla niby wokalistki jak śpiewa to się przekonacie jakiego buraka spalą. Albo jeszcze lepiej: możecie zażądać faktury za wykonaną przez nich usługę, gwarantuję, że nie wystawią jej bo nie mają zarejestrowanej działalności na zespół i wesele bedziecie mieli gratis
|
![]() |
UUU... nawet rozwinął się kącik porad jak to sprowadzić zespół F..... na ziemię. Nic wam to nie da, oni zawsze bujali w obłokach i tak już zostanie. Ich każde wesele jest idealne, każdy festyn wogóle każda impreza (wg nich samych). Tylko ciekawe skąd się wzięły te wszystkie komentarze? Idiotów z siebie robią i z ludzi.
|
![]() |
wiecie co cały ten zespół to kupa idiotów ciekawe kiedy ich syn zacznie śpiewać i wystarczy spojrzeć na Kaśkę u niej wały tłuszczu na szyjii się fałdują do takich wystąpień przed publicznością trzeba wyglądać i mieć normalną aparycję ja bym nie wyszła normalne pośmiewisko
|
![]() |
a ja tam szukam kontaktu z fortexem na wesela dajcie numera do Wojtusia. Będzie śmiesznie hehe
|
![]() |
na naszej klasie jest pewnie lu na sklepie z firankami |
![]() |
tylko ciezko pomylic fortex z fortis,a sa to dwa rozne zespoły.FORTIS jest swietny,wokalistka ma piekny głos.a nazwy sa bardzo podobne.Fortis jest z białej.
|
![]() |
Fortis wiadomo,tu mowa o fortex z m-ca brrr..
|
![]() |
Na naszej kalsie to możecie zobaczyć cały zespół w okazałości. Ich prezentacja na scenie ma dużo do życzenia. Ani to wyglądu ani obycia scenicznego. Stare dziady a zachowują się jak małolaty. Córka jakby chciała a nie mogła, Tatuś robi co może (dobra mina do złej gry), a BIG-MAMA to tańcząca bomba kaloryczna. Jeśli komuś to odpowiada i za to chce zapłacić to gratuluję dobrego poczucia humoru. |
![]() |
zamknijcie się bo widać jak was zazdrość zżera żałosne, jak tacy mądrzy jesteście to zakładajcie zespół i grajcie a nie jesteście prostakami którzy umieją tylko krytykować. A to wszystko za to,że ktoś coś ma do czegoś doszedł w życiu a wy dziadujecie !
|
![]() |
DZIADUJE TO AKORAT FORTEX NIE MA OSOBY W MIEDZYRZECU KTOREJ BY D... NIE OBROBILI I JUZ ZACZYNAJA TO SAMO ROBIC W KREGU D.P.SPYTAJCIE OSOB KTORE Z NIMI W JAKI KOLWIEK SPOSOB WSPOLPRACOWAŁ JAK ŁADNIE IM ZESPOŁ FORTEX d*** OBRABIA GWIAZDY SZKODA ZE TAK SZYBKO GASNA.DO ZESPOŁU-TROSZKE POKORY I O POŁOWE KRUTSZY JEZYKA WTEDY BEDZIE OK. |
![]() |
A u nas na weselu grali i mi nie przeszkadzali .to chyba fajnie ze mamy w miescie taki zespol co w TV graja. promocja dla miasta. chociaz ludzie z daleka beda wiedziec ze jest takie cos jak Międzyrzec Podlaski:D , i jak komus sie nie podoba to niech sobie wlasnie swoj zespol zalozy i po co takie glupie komentarze i dyskusje!!!Wojtek ,Ka$ka i AGA nie ma co sie przejmowac glupimi zazdrośnikami:)
|
![]() |
pewnie ze dobrze ze jest ktos okim w tv. mowia zawsze to promocja szkoda ze tak zjechana,chyba nie jestescie w temacie skoro takie brednie piszecie ,moze i na wesela jako podrzedny zespolina to sie nadaja a i otym mozna dyskutowas.zachowanie na scenie jakie maja Panie tego zespołu zostawia wiele do zyczenia jak i ubiur zeby na wesele w dzinsach zajechac to juz kwas wkacu kase biora wiec juz niech chociaz wygladaja no i te wizytowki pod kazdym talezem podnosze rybe wizytowka fortex podnosze sałatke wizytowka az zyg....sie chce. |
![]() |
fortexy to gwiazdy z dupy wzięte,Agunia wymiata dupą wystylizowana na Dodzię w każdym z teledysków o ile te popisy można nimi nazwać,gruba Kasia pokazuje otłuszczoną szyję albo siedzi jak inwalidka 1-szej grupy i udaje że śpiewa a Wojtuś to podstarzały playboy świstak.
Pozdro gwiazdeczki hahaha
|
![]() |
oj tam nie jest źle,ale mniej świrowania i będzie dobrze ;]
pozdro
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|