![]() |
jak to myslal ze to dzik mysliwy zeby oddac strzal musi byc na 100%pewny do czego strzela.a nie walic do czego popadni na slepo.
|
![]() |
bo pewnie tak wyglądają te polowania, idzie jakiś głupek ze strzelbą aby sobie postrzelać, wali gdzie popadnie, w co poboadnia, tam gdzie się rusza... a późnij patrzy w co strzelił, raz w dzika, raz w psa, raz w kolegę...
|
![]() |
Myśliwi to bezmózgi jakby było tam lustro i siebie by zobaczył to też by strzelił bo a nóż to dzik:P
|
![]() |
To dziwne,że był trzeźwy,bardzo dziwne???Znam sporo myśliwych i wiem,że za kołnierz nie wylewają.Nie wiem jak jest na polowaniach ale na zebraniach koła lubią sobie wypić,nie raz wsadzałem do samochodu znajomego po takim zebraniu bo sam nie mógł się wgramolić.
|
![]() |
To nic u nas WÓJT SIE ZASTRZELIŁ NA AMBONIE HAHAHA BURAK MORDOWAŁ ZWIERZETA TO SAM SE PALNĄL PODOBNO ŚWINIA ZDYCHAŁA GODZINE I MU ZWIERACZE PÓSCIŁY
|
![]() |
Myśliwy to taka świnia, znam jednego cała zamrażarka mięsa dziczyzny a dzieci prosiły tata kup Kiełbasy, byle za darmochę i takie rezultaty.T en codziennie byłe w lesie i do tego służbowym samochodem.
|
![]() |
Nie znacie się!!!Nawet nie wiecie jaka to fajna pasja być myśliwym!!!Jestem myśliwym od 6 lat i zawsze obchodzę się ostrożnie z bronią.Zostałem myśliwym bo bardzo lubię kiełbaskę z dziczka,taka kiełbaska to poezja,rozpływa się w ustach.Zawsze strzelam dziczka i koziołka i wszystkie mięsko wrzucam w kiełbasy i wędzę na jałowcu.Taka kiełbaska z dzika z ogóreczkiem kiszonym to wyśmienita zakąska do wódeczki.Pozdrowienia dla myśliwych.Darz Bór
|
![]() |
Co on kurva ślepy był upośledzony czy popier***ony.Strach do lasu na grzyby chodzić bo takie jołopy strzelają do wszystkiego co się rusza.
|
![]() |
Znam to z autopsji więc zapytam kiedy następna zamrażarka w garaży iw warsztacie jest jeszcze miejsca wystarczająco.Ale proponuję najpierw wpuścić tam węża aby wyłapał myszy. |
![]() |
Jestem młodym mysliwym (3 lata w kole) a już mialem niezłą przygodę.Poprzedniej zimy wybraliśmy się z kolegą też mysliwym na zasiadkę na dzika.A że był strasznie zimno to wzieliśmy ze sobą litrówkę wódki dla rozgrzewki.Po rozpiciu tej butelki straciłem pamięć.Rano obudziłem się skacowany w paśniku a kolega spadł z ambony i złamał nogę.Dobrze że nikt nam sztucerów nie buchną bo zoatały na ambonie.Od tamtej pory nie piją wcale na polowaniach,mam nauczkę.
|
![]() |
Ci koledzy powinni kupić kilo chabaniny u rzeźnika. Ugrilować jak należy.
Literek czystej + ogórki, przyprawy, musztarda, chlebek świeży, 2 paczki fajek i fertig.
Wyszłaby niecała stówka PLN.
A tak jednego z nich zapakują teraz do dębowej jesionki i wywiozą na cmentarz.
|
![]() |
Oby więcej takich informacji,uwielbiam gdy morderca kończy zamordowany.
|
![]() |
Tych myśliwych których znam to wszyscy mają ze 30 kilo nadwagi,brzuchy i bebechy mają wydęte aż żal patrzeć.Zamiast wpier*alać wątróbkę,kiełbasę z dziczyzny radzę trochę sportu zażyć może Panowie myśliwi mogą troszeczkę pobiegać,rowerem pojeździć,w piłkę pograć a nie tylko tuczyć się dziczyzną i na ambonach piwo popijać.
|
![]() |
Byłem na grzybach(nie będę pisał w jakim rejonie) i pod każdą z trzech ambon które widziałem dosłownie puszka po piwie leży na puszcze.Wnioski? Chyba każdy sam wyciągnie?
|
![]() |
żal mi cię waflu obyś sam doświadczył tego z czego tak się śmiejesz |
![]() |
Jak można czerpać radość z zabijania zwierząt?????????????????
|
![]() |
1-0 dla dzika
|
![]() |
Niedawno przechodzilem badania na posiadanie broni / zaliczylem /, jestem pewien, ze te dziadki lesne nie sa w stanie tego zaliczyc. Przebadac wszystkich mysliwych i dziadkom zabrac pozwolenia.
|
![]() |
...... i tutaj jestem za spoko polaczenie dobra kielbaska z dziczyzny i zimna wodeczka |
![]() |
Też się zgodzę wypier***ić tych starych pryków z koła.Tylko dziady sieją zamęt w kole,buntują,prowokują i szukają dziury w całym,ponadto są przepici,ręce im się trzęsą jak nie wypiją, są ślepi i robią złą opinię dla nas młodych myśliwych.Myślistwo to sport dla młodych i rozważnych ludzi.Każdy myśliwy,który ukończył 60 rok życia powinien przejść badania a każdy który ukończył 65 rok powinien oddać broń i odejść z koła gdyż stanowi zagrożenie innym.Przez tych starych,którym tylko mięso i wóda w głowie ludzie nas tak postrzegają.A myślistwo to przecież nie tylko strzelanie do zwierząt. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|