ktos slyszal o koncercie myslovitz w miedzyrzecu?
|
|
http://www.lastfm.pl/event/1066645 i wszystko jasne
|
|
Dopiero w czerwcu?To na dni Międzyrzeca taka feta?
|
|
Na Dniach Międzyrzeca będą szanty i piosenki żydowskie |
|
ludzie! narzekacie na kierownika domu kultury, a tu proszę, PRAWDZIWA GWIAZDA światowego formatu w naszym mieście! BRAWO KIEROWNIK, BRAWO BURMISTRZ!
|
|
Jak mnie wku...a ta osoba co wszedzie wciska swoje glupawe teksty!spieprz..j DZIADU!!! |
|
No w końcu coś w tej mieścinie drgnęło! Najwyraźniej dyrektor MOK dopiero rozwija skrzydła! Czekam na więcej.
|
|
Noo, BIG CYC to światowy format. A przynajmniej antypisowski. |
|
jak po dwóch latach dyrektorowania tak "drgnęło", to co będzie po czterech? jak rozwinie do końca skrzydła to będzie totalny odlot? aby nie ze stołka ten odlot nastąpił, bo jak poleci to z wielkim hukiem... i pozamiatane będzie! |
|
Się tak nie napinaj, bo ci żyłka pęknie. Masz coś przeciw szantom albo żydowskim piosenkom? Może ty antysemita jesteś? Naprawdę nie wypada, w mieście które gościło w niedzielę tak zacnych GOŚCI i ma taki wspaniały pomnik (światowej SŁAWY rzeźbiarki) |
|
Z tego co mi wiadomo, to prezes-dyrektor jest wielbicielem WIELKIEGO CYCA. Natomiast z Myslovitzem nie ma nic wspólnego.
|
|
ale to pewne?
potrzebne jakieś bilety?
|
|
coś koło dyszki. ale tam ma być kilka zespołów. na razie to wszystko poczta pantoflowa czyli mówił mi kumpel, który coś słyszał od znajomego. Myslovitz to jednak potwierdza oficjalnie w programie swoich koncertów. I jeszcze co ciekawe to nie jest to impreza MOK, bo tam wolą poronionego big cyca.
|
|
a ja slyszalam ze to jakas komercyjna impreza i wjazd to 3dychy |
|
To dobrze ze w przeciągu miesiąca mamy big cycca i myslovitz:):)To miasto zaczyna inaczej myśleć!
To dobrze, że kto by to nie robił- robi dobrze. he he
|
|
no, szczególnie wielki cyc to gwiazda światowego formatu. frontman tego zespołu to ścisła elita intelektualna kraju nad Wisłą. to będzie wydarzenie równe rangą przejazdowi przez Międzyrzec E. Gierka w latach 70. |
|
Nareszcie
|
|
Ktoś wie,czy będą jakieś zespoły oprócz Myslovitz?
|
|
Przyjedzie ANDY czyli cztery bardzo fajne laseczki, które grają melodyjną gitarową muzykę. Dziewczyny są właśnie w trakcie nagrywania swojej pierwszej płyty. Dla zainteresowanych...
http://www.lastfm.pl/music/Andy+Band
|
|
myslovitza zaprasza ga-ga, a nie burmistrz.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|