![]() |
Temat poświęcony Najlepszym / Najgorszym zorganizowaniem Sylwestra w Lokalach w Białej Podlaskiej i okolicach.
|
![]() |
Najlepsze to były w okolicach Międzyrzeca Podlaskiego. Jeszcze dzisiaj mnie trzyma
|
![]() |
Na takie ankiety jest jeszcze sporo za wcześnie bo po najlepszych balach uczestnicy jeszcze nie wytrzeźwieli a i ci co rzucili się w pogoń po terenie za nowo poznanym towarem to też nie prędko powrócą do domowych pieleszy. Jedynie ktoś kto siedział w domu w przypływie ciekawości i ogryzając palce z zazdrości zadaje takie durnowate pytania próbując doznać samopocieszenia w słuszności swojego wyboru.
|
![]() |
u mnie w wyrze
|
![]() |
Most resistant to the letter wholesale designer bags
is to satisfy the searching desires coach outlet store
Fashion generous authentic nfl jerseys
No substitute for beautiful coach handbags on sale
Top fashion coach bags outlet
Preferential new very low prices coach outlet store online
Cheap and good-looking coach bags on sale
The most popular topic this yeare authentic jerseys suppliers
Fashion generous nfl jerseys from china Very glad that you buy
|
![]() |
Najgorszy Sylwester oczywiście,że w Skali: 1. najdroższy 2. najgorsze jedzenie 3. obsługa beznadziejna 4. oszukaństwo na alkoholach: szampana podali w kieliszkach po dosłownie łyku na gościa a za dodatkowo zapłacony niewypity alkohol ani nie oddali pieniążków ani alkoholu............ NIKOMU NIE POLECAM ORGANIZOWAĆ TAM IMPREZ!!!!! |
![]() |
A jak w Międzyrzecu?
|
![]() |
A dziękuję, dobrze. |
![]() |
wiem, wiem Yaroslaw, Prezes |
![]() |
A gdzież sięm bawił? |
![]() |
Niestety i ja tam byłem. Na tak dennej imprezie to w życiu nie byłem, musiał być kiedyś pierwszy raz. Pokazano nam jak się robi kasę, kosztem jeleni. |
![]() |
zaklady bukmacherskie w polsce
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|