"Do 49-letniej kobiety przyszła kobieta. Powiedziała, że jest pracownicą Sanktuarium w Licheniu, i że zajmuje się wypłatą dotacji unijnych.
Oszustka poprosiła o pieniądze, które miała rzekomo pokazać księdzu, zajmującemu się dotacjami z Unii Europejskiej.
49-latka przystała na propozycje i oddała jej 600 zł.
Oszustka dodała, że gdyby gospodyni miała jakieś inne pieniądze byłaby większa wypłata dotacji.
49-latka pojechała z obcą i towarzyszącym jej mężczyzną do banku, wypłaciła 10 tys. zł, po czym ... oddała je podejrzanej parze.
Kobieta, która przyszła do 49-latki ma ciemną karnację twarzy"
... hator hator hator.
|
|
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Nawet przez sekundę nie było i nie jest mi żal okradzionej. Trafił swój na swojego.
|
|
No to się cyganichy będą miały za co bawić. XXI wiek a ludzie dalej nie mogą zrozumieć, że jak się pojawi na wsi samochód z obcą rejestracją z pasażerami "bardziej opalonymi" od nas to trzeba zgodnie z nową ustawą spuszczać z łańcucha psy i dzwonić na policję.
|
|
Śmiejcie się, śmiejcie!!!
Są sytuacje, których nie jesteśmy sobie w stanie przypomnieć, dzieje się to zapewne za sprawą albo srodków odurzających albo hipnozy. Mój dziadek kiedyś został tak okradziony przez dziwnego Pana, który kazał mu wypłacić pieniądze z konta i mu oddać i tak zrobił. Po jakiejś godzinie od zdarzenia dziadek miał stan przedzawałowy gdy zdał sobie sprawę co się stało....
|
|
Kobieta była pazerna to się logiczne myślenie wyłączyło. Ludzie nie ma nic za darmo.
|
|
Ha ha ha Dobrze tak chytrej katolickiej pruchwie Niech teraz idzie do księdza po zapomogę,ciekawe czy jej da,pewnie powie,że parafia jest biedna i nie ma pieniędzy.
|
|
To musi być hipnoza, bo o takiej naiwności jeszcze nie słyszałam.
|
|
Ciekawe jak Kot będzie ustalał, czy baba była pod działaniem hipnozy, czy była po prostu chytra?
Może położy jej na stole stówkę jako przynętę i licząc od tyłu do stu, będzie jej wmawiał, że to penis Nergala patrząc ukradkiem, czy baba weźmie?
|
|
To taka sama HIPNOZA jaką zastosowali komuniści POdczas ostatnich wyborów w Polsce. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|