TOMECZKU BYLES MOIM Najlepszym klientem juz drugiego takiego nie znajde hahaha
|
|
jaki z niego tomaszek to to wielki oblesny tomoch co ma długie wielkie łapska które wyciagnoł po pieniadze innych ludzi którzy czasami ofiaruja ostatnie pieniadze. a artura to chyba jakis diabeł opetał bo inaczej nie moge wytłumaczyc jego czynu. |
|
DOBRZE ZE POCZUWACIE SIE CHOCIAZ DO TEGO.CHOCIAZ I TAK ZDAJECIE SOBIE SPRAWE ZE JUZ Z POKOLENIA NA POKOLENIE BEDZIE NOSIL ZNAMIE ZLODZIEJA.NIKT NIE OSKARZA RODZINY TYLKO POPROSTU KAZDY KARCI GO ZA TO CO ZROBIL,A ZROBIL NAPRAWDE SWINSTWO.TO JEST POPROSTU KARYGODNE!!!!!!!!!NIE MA NA TO ZADNEGO USPRAWIEDLIWIENIA I O TYM TRZEBA MOWIC GLOSNO.
|
|
teraz to bedzie przepraszał mogł wczesniej pomyslec zanim okradł naszego ksiedza. powinien oddac owiele wiecej i odsiedziec swoje a ja gdybym była na miejscu ksiedza to napewno bym go na teren plebani i placu koscielnego nie wpuscila bo znow by cos ukradl bo podobno ZŁODZIEJ ZŁODZIEJEM POZOSTAJE A SKRUCHA MU NIC NIE DA BO JUZ KAZDY ZNA JEGO PRAWDZIWE OBLICZE
|
|
nie nieśmiejmy sie z nich . oni to fajne goscie sa tylko ta świnia to jest dupkiem !!!!!!! I Z NIEGO MOEZEMY SIE POSMIAC ALE ZAJąCA TO MI SZKODA MIAł SWOJE 5 MIN. W ZYCIU TAK SAMO JAK DANIEL |
|
JAK DLA MNIE TO ONI POWINNI ODDAC PIENIADZE I PRZEPROSIC KSIEDZA.A NASTEPNIE ODSIEDZIEC SWOJE W WIEZIENIU BO INNEGO ROZWIAZANIA NIE WIDZE.
|
|
HE HE UROCZYSTOSC RODZINNA.PEWNIE IMIENINY DZIADKA TO MU WNUSIO PREZENT SPRAWIL BUHAHAHA |
|
HE NO MASZ RACJE ZAJACA TO I MI SZKODA A DELEZUCHOWI TO DOBRZE TAK. |
|
tomek czemu masz wylaczony telefon? nie mozemy sie do ciebie dodzwonic. bierz szybko samochud pojedziemy na automaty do radzynia. aha nie zapomnij wziac kluczy do plebanii bo ksiedza nie ma gdzies pojechal
|
|
JESLI MA ZAMIAR PRZEPRASZAC TO NICH PRZEPRASZA PRZY CAŁEJ PARAFI ZOBACZYMY CZY BEDZIE CIESZYL TA SWOJA PASKUDNA GEBE JAK TO ZWYKLE POTRAFIL ROBIC!
|
|
dobrze że chociarz rodzina się od nich nie odwróciła skoro zrzuciła sie ze składką na zwrot pieniazków bo najczesciej to rodzinka to tylko na zdjęciu dobra ale jutro o 13 to chyba jeszcze będzie suma coś tu się nie zgadza ta ciocia jest chyba ciocia ale nie tomka |
|
tam pisze po 13!! wiec po sumie.jak dla mnie to powinno byc na sumie!!!przy calej parafi. |
|
A KTO TAM TERAZ ZECHCE Z NIM GADAC.BO NAPEWNO NIE JA I PYTAN ZADAWAC MU NIE BEDE. |
|
Uroczystośc rodzinna-- pewnie przeliczają całą rodziną tacę jak to dotychczas było hehe dajesz ciociu dajesz dalej. Poczytamy |
|
Po uroczystości mamy nadzieję na wpis w forum. Ciociu czekamy! Napiszcie ile było na tacy |
|
HE HE PEWNIE Z 5 TYSIECY |
|
Tomka pamiętam ze szkoły jak był gumowe ucho babci-dyrektor
|
|
5 TYSIĘCY ALBO I WIĘCEJ... OJ KOTLECIKU!!! NAGRABIŁEŚ SOBIE. NIE MASZ ŻYCIA W WOLI ;P TYLKO PRZEPROWADZKA ALBO NA SPACERKI ZE SWOIM TATUSIEM |
|
jaki z niego ochroniarz, to zwykly nocny cieć!!! aetat dala mu p.dyrektor i tomek miał go odziedziczyc pewnie przejmie go nastepny spadkobierca ide juz spac przyjde na sume
|
|
Nawet wśród apostołów trafił się Judasz - więc dlaczego nie miałby być wśród ministrantów? Przecież to zwykli ludzie...
|
Strona 4 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|