![]() |
Witam chciałbym abyście opisywali swoje doświadczenia z bialskimi firmami. Negatywne jak i pozytywne rzecz jasna.
|
![]() |
Na jesień zmieniałem okna w domu i mogę polecić pana chaberskiego z zamkowej ale tylko do wstawienia okien. Do obrobienia okien i zamontowania parapetów brałbym już inną firmę bo drogo i mało solidnie.
|
![]() |
Salon łazienek i podłóg blu i bell decor.Zrobienie projektu miało zająć tydzień a gdy zaszliśmy tam po upływie tygodnia Pani była bardzo zdziwiona, że mamy jakieś pretensje (miała nr telefonu i maila do nas). Po krzykach i kłótniach wyszło, że projekt będzie na 16 tego samego dnia. Na koniec od pana Marka kierownika usłyszałem że ludzie biorą płytki za 12 000 i też muszą czekać. Jakoś tak sobie pomyślałem, że są inne sklepy i po sprawdzeniu tej samej płytki w innych sklepach znalazłem ją prawie 10 zl/m2 taniej w innym sklepie. Radziłabym mocno przemyśleć zakupy w tym sklepie!
|
![]() |
Salon łazienek i podłóg blu i bell decor.Zrobienie projektu miało zająć tydzień a gdy zaszliśmy tam po upływie tygodnia Pani była bardzo zdziwiona, że mamy jakieś pretensje (miała nr telefonu i maila do nas). Po krzykach i kłótniach wyszło, że projekt będzie na 16 tego samego dnia. Na koniec od pana Marka kierownika usłyszałem że ludzie biorą płytki za 12 000 i też muszą czekać. Jakoś tak sobie pomyślałem, że są inne sklepy i po sprawdzeniu tej samej płytki w innych sklepach znalazłem ją prawie 10 zl/m2 taniej w innym sklepie. Radziłabym mocno przemyśleć zakupy w tym sklepie!U mnie z kolei ilość płytek z projektu z ilością którą zużyliśmy była zupełnie inna. Zostało mi 5 m2 jednej płytki a drugiej zbrakło. W sklepie oczywiście był problem ze zwrotem płytek i twierdzenie, że to nie ich wina. Na szczęście nie dam sobie w kaszę dmuchać i wywalczyłem z mareczkiem zwrot. Ogólnie nie polecam!!! |
![]() |
Ostatnio robiłem wylewkę. W tym celu udałem się do Bricomana po cement. Nie uwierzycie! Potrzebowałem wylać 1 m3 betonu no i nie wiedziałem ile potrzebuję worków. Na internecie wyczytałem że około 11-12. Pytam jednego sprzedawcy ile? Nie wiem.
Drugi sprzedawca twierdzi że 60 worków :) Przychodzi kierownik działu budowlanego i na to samo pytanie wzruszając ramionami odpowiada nie wiem :) Ostatecznie wziąłem 11 worków i dwa jeszcze zostały!
|
![]() |
Chciałam kupić rolety rzymskie na okna. W sklepie z firankami w sas pani powiedziała że tylko na zamówienie i koszt 700 pln. Drogo więc zajechałam do sklepu na Janowską pani trochę dziwna ale rolety już kosztują 400 pln. Ostatecznie na internecie znalazłam za 250. Ludzie sprawdzajcie ceny!!!!!!
|
![]() |
Lody/rurki abcd Niewiadomski - ta firma w swoich produktach używa żelatyny wieprzowej. Jak pytasz w punkcie sprzedaży to panie twierdzą że nie ma w nich żelatyny ale moja znajoma z produkcji twierdzi że jest inaczej!
|
![]() |
Byłem ostatnio w sklepie Fartlandia w sasie i chciałem kupić karuzelę dla chrześniaka na łóżeczko. Poprosiłem o pomoc panią sprzedawczynię żeby coś pokazała, doradziła a ta zaprowadziła mnie pod półkę z karuzelami i mówi tutaj są po czym odwraca się na pięcie i odchodzi. Nie wiem może ja jestem jakiś dziwny ale wydaje mi się że sprzedawca powinien być miły i pomocny. Karuzela też tania nie była (na allegro była tańsza).
|
![]() |
Chciałem opisać przygodę zakupów neostrady w salonie orange na piłsudskiego. Zaszedłem po abonament na telefon i neostradę. Podpisałem wszystkie papiery miałem dostać zniżkę do abonamentu za neostradę i co się okazuje:
-w 21 wieku jest brak możliwości technicznych podłączenia neostrady gdyż trzeba przeciągnąć od sąsiada 300m kabla
-umowa o neostradę jest tak skonstruowana że się sama rozwiązuje w przypadku braku możliwości technicznych podłączenia.
-mógłbym iść do sądu i żądać wykonania usługi gdyby nie to że sprzedawca nie podpisał umowy.
Także radziłbym uważać na ten salonik!
|
![]() |
Wszyscy tylko krytykują. A ja napiszę pochwałę :)
Dzisiaj kupiłem sobie pierogi w sklepie triomixu na warszawskiej obok księgarni i powiem wam że prawie jak u mamy :) cenowo też ok. Polecam.
|
![]() |
Wszyscy tylko krytykują. A ja napiszę pochwałę :) Dzisiaj kupiłem sobie pierogi w sklepie triomixu na warszawskiej obok księgarni i powiem wam że prawie jak u mamy :) cenowo też ok. Polecam.Ja mam odmienne zdanie! Wegetarianie raczej nie mają tam szukać gdyż jeśli coś nie jest ze skwarkami lub smalcem to możesz być pewny że tego dotykało! |
![]() |
Chciałem opisać przygodę zakupów neostrady w salonie orange na piłsudskiego. Zaszedłem po abonament na telefon i neostradę. Podpisałem wszystkie papiery miałem dostać zniżkę do abonamentu za neostradę i co się okazuje: -w 21 wieku jest brak możliwości technicznych podłączenia neostrady gdyż trzeba przeciągnąć od sąsiada 300m kabla -umowa o neostradę jest tak skonstruowana że się sama rozwiązuje w przypadku braku możliwości technicznych podłączenia. -mógłbym iść do sądu i żądać wykonania usługi gdyby nie to że sprzedawca nie podpisał umowy. Także radziłbym uważać na ten salonik! |
![]() |
To teraz pomyśl chwilę człowieczeku,koszt wykonania przyłacza zgodnie ze sztuką plus projekt =minikum 5000 zł Ty za swój abonament zapłacisz przez dwa lata umowy 1800 złotych (gdzie morża dla firmy to jakieś 20% tej Kwoty)później Ty zamówisz sobie radiowke. Sam wiesz jakie są zapisy w umowie więc nie ściemniaj cwaniaczku że dostałeś nie podpisana umowę i tylko dlatego nie idziesz do sądu po przyłącze. Nie kłam Pinokio bo ci nos rośnie.
|
![]() |
Czy może ktoś polecić dobrą firmę do krycia dachu z okolic Międzyrzeca Podl
|
![]() |
W tym Bricomanie pracują kucharze, piekarze, kelnerzy i wiele innych zawodów oprócz tych właściwych. Ludzie dostaja umowy na góra trzy miesiace więc dlaczego mają się interesować tym co sprzedają...
|
![]() |
Nie polecam jubilera i perfumerii S. Dac na Jana Pawła przy Lotosie. Ceny wygórowane wybór taki sam jak 10 LAT temu. Państwo Fiutek nastawieni na wykorzystywanie pracowników. Przykre że mają się za ludzi z klasą a tak naprawdę nic dobrego sobą i swoją firmą nie reprezentują.. jak najdalej od takich ludzi!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
W rywalu jest nowe stoisko neonail przykre że osoby tam pracujące sa niedoedukowane. Chciałam zapytać co jest nie tak z nowo kupionym lakierem niestety dziewczynka nie była w stanie udzielic mi podstawowych informacji.. wolą chodzic na fajki co chwilę niż pilnować stoiska. Brak wiedzy o zaangarzowania w dodatku nie mila obsługa. NAPEWNO tam nie wrócę..
|
![]() |
nigdy do produkcji nie trafila zadna zelatyna wieprzowa.
ktos pomylił firmy produkujące.
|
![]() |
Firma oil nut Daniel Nowaszczuk nie polecam produkty są stare widać że byly daty przebijane
|
![]() |
Polecam firmę Spin of Haus sp. z.o.o pracuje w tej firmie dobre zarobki i fajni szefowie dbają onas jak mogą ale nie tolerują nygusuw i alkoholu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|