Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Oszuści poszukiwani. Próbowali wyłudzić pieniądze m.in. metodą „na policjanta”

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 maja 2018 r. o 08:17 Powrót do artykułu
Od mnie co miesiąc wyłudzają pieniądze pod przykrywką jakiejś tam składki zdrowotnej i na emeryturę... a ja żadnej umowy nie podpisywałem, a co miesiąc chcą ponad 1000zł.
Odpowiedz
Ja wyłudzam metodą"na księdza"i od dwudziestu lat noga mi się nie powinęła ani razu.Polecam!
Odpowiedz
Mnie zaś systematycznie zapraszają na jakieś pokazy i odbiór wygranego jakiegoś artykułu. Dla zabicia czasu byłem na jednym pokazie, rzekomo po odbiór wygranego/wylosowanego odkurzacza. No i wyszedł "śmiech na sali". Po przyjściu nikt mnie nawet nie zapytał jaki mam nr tel. (bo to nr wylosował). W połowie "seansu" wyprosili nas (byłem z żoną) bo nie chcieliśmy się kłaść na jakimś "cudownym materacu" podając wcześniej swoje dane. Ciągle odmawiam, a oni ciągle dzwonią. Skąd czerpią informacje o tym,że jestem już moherem??.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...