![]() |
Widzę, ze komentarze są masowo komentarze, nawet jeśli nie są wulgarne ani nikogo nie oskarżają.
|
![]() |
Diana właśnie szuka nowej lokalizacji na stołówkę!
|
![]() |
Wszystko dobrze tylko nie podoba mi sie tempo tych działań , czas leci trzeba działać szybciej !!!
|
![]() |
Do sceptyków - każda taka inwestycja wymaga wielu papierków, rozmów, konsultacji a to spowalnia tempo . Ale bądźmy dobrej myśli - niestety w RP jest jeszcze spora biurokracja.
|
![]() |
Nie jestem sceptykiem tylko realnie podchodze do tematu po 2 nieudanych inwestycjach na lotnisku toy i Cargo Hub chyba kazdy ma dystans .
|
![]() |
gadki, szmatki o lotnisku ciąg dalszy. ciekawe, jak długo jeszcze, bo, jeżeli lotniska przekazane samorządom nie będą zagospodarowane zgodnie z celem przeznaczenia darowizny, to amw nie czekać w nieskończoność. właśnie kilka dni temu, amw podała do publicznej wiadomości, że wystawi na sprzedaż lotnisko w oleśnicy, bo samorząd nie miał środków na zagospodarowanie darowizny. zresztą ustawa przewiduje zwrot darowizn lotniskowych, a jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości niech sobie przeczyta informację amw o sprzedaży lotniska oleśnica. szczegóły pod linkiem: ***ceo.com.pl/na-przelomie-listopada-i-grudnia-ruszy-najwiekszy-tegoroczny-przetarg-agencji-mienia-wojskowego-na-teren-w-lodzi-w-2017-roku-na-sprzedaz-zostanie-wystawione-byle-lotnisko-wojskowe-w-olesnicy-98549
a tymczasem bialski urząd, nadal nam puszcza newsy, jak nie o recyklingu samolotów, to o rekordach szybowcowych, o strefie, podstrefie, czasem o chińczykach, a ostatnio o obronie terytorialnej.
|
![]() |
Z tego co wiem to wojsko nie chce lotniska w Białej ,teraz ma je samorzad miasta a jednostka OT ma stacjonować w budynkach sztabu własnosci AMW .
|
![]() |
Ta wojsko lotniska nie chce, a samorząd też ....niespecjalnie.....
|
![]() |
Samorzad chce i ma plany a co bedzie to zobaczymy . Wojko robiło rozpoznanie na lotnisku, komunikat jest jasny lotnisko jest za blisko tylko czego ? Więc nie chca latać w Białej Podlaskiej !
|
![]() |
sfssfsf
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|