![]() |
SKUR...YN! Dożywocie dla mordercy!
|
![]() |
tam już pod celą się nim dobrze zajmą jeb.....y pijak, cwaniactwo, dożywocie dla takich idio....tów !!!!!
|
![]() |
Jakiej to spółdzielni
|
![]() |
Okuliści powinni mieć obowiązek informowania o pacjentach z poważnymi wadami wzroku. Człowiek, który ma chore oczy nie powinien wsiadać za kierownicę. W Polsce nie ma możliwości powstrzymania od prowadzenia samochodu osoby niedowidzącej. Mojego syna też potrącił kierowca noszący w oprawkach „denka do butelek” a policjanci powiedzieli mi, że nie mam prawa domagać się badania okulistycznego kierowcy. Nie wspomnę już o prowadzeniu samochodu po alkoholu-za to powinno się zabierać prawo jazdy do końca życia.
|
![]() |
niestety u nas za kolko moze wsiasc prawie kazdy bo badania mozna latwo obejsc lub zalatwic...niedosc ze slepy to jeszcze pijany..dozywocie dla lajzy!!!
|
![]() |
Ślepy, pijany i prezes spółdzielni mieszkaniowej, to normalka w mieście Biała Podlaska. Nic mu sądy nie zrobią. Takie to miasto, ta Biała Podlaska. Tu wymiar sprawiedliwości lub jego rodzina mieszka u pijanego prezesa w jego folwarku. Znamy ten schemat!
|
![]() |
Jak sam człowiek nie jest odpowiedzialny,to samo zabranie prawa jazdy nic nie daje.Przecież nie ma gwarancji,że bez prawka nie wsiądzie za kierownicą.Jak mógł wsiąść za kierownicę po kielichu,to dobrze też to mógł zrobić bez prawa jazdy.Prawko to tylko kawałek zafoliowanego papieru.Natomiast co do kary,to niestety takie mamy prawo,tak ustalił ustawodawca.Niestety sądy też nie zasądzają nigdy tej najwyższej kary,a jak to robią to bardzo sporadycznie.
|
![]() |
a co tu ma do rzeczy Biała Podlaska, rownie dobrze moglo sie to stac w kazdym innym miescie...
|
![]() |
http://interwencja.interia.pl/archiwum/wie...ews?inf=1402621
|
![]() |
Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, tylko 8 lat?! jak za zwykly rozboj czy napad daja po 12! DOZYWOCIE DLA MORDERCY!!!
|
![]() |
takiemu to tylko dożywocie i prace społeczne!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|