![]() |
Och a jak każdy się smieje z "Ruskich" jak tam żle, a teraz macie wiesniaki z wielkiej UE, bedziecie w swej Polszy po ciemku siedzieć hahahahhaha
|
![]() |
Dobre.. "pojawiają się też głosy, że to była słuszna decyzja." Tak pojawiają się tylko, że tych głosów jest może z pół procenta... Zapewne osoby które mające takie zdanie to rodzina prezydenta, trolle internetowe i osoby które raz na sto lat wychodzą z domu po 23... Swoja drogą już doszlo do uszkodzeń kilkunastu samochodów samochodów i kradzieży na jednym z osiedli i to w dodatku na parkingu monitorowanym!!!! Widać gdzie prezydent ma bezpieczeństwo mieszkańców....
|
![]() |
Mi to wygląda na wyrafinowaną zagrywkę władzy: okej, zapalimy światło, ale żeby wyjsć na swoje, to dowalimy wam zwiększonymi opłatami. Lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi...
Ostatnio edytowany 14 maja 2013 r. o 08:45
|
![]() |
A w Milanowie wójt wogóle wyłączył oświetlenie ulic;/
|
![]() |
Podoba mnie się taka ciemna Biała, oglądałem telewizje do późna, jak zwykle nic nie było interesującego. Gdy wyłączyłem telewizor (Szajsung), wyjrzałem przez okno, a tam ciemno jak w Korei Północnej i tylko wzmocnione echem odbijającym się od ścian bloków niosło się - Ku....rwa, ....wa,... wa, wyrykiwane przez blokersów. Spojrzałem przez okno i spodobał mi się się ten romantyzm Białej pogrążonej w ciemnościach. |
![]() |
Chwila romantycznej muzyki, dla jak to się pisze u nasz bialszczan. [media]http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY[/media] |
![]() |
Ale o co chodzi? Przecież ten krzyż przenieśli o 8 rano a nie o północy.
|
![]() |
Spadaj na Onet, tam nie jest wymagana umiejętność czytania. |
![]() |
ZERO ROMANTYZMU! Straszny jest ten świat... nieczysty, wypaczony, wrzaskliwy, nienaturalny, przefarbowany! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|