![]() |
proponuje dać sobie spokój z wiadomościami nie mającymi żadnego znaczenia dla mieszkańców poza tanią sensacją !!! i zająć się rzeczami na prawdę dla ludzi ważnymi a nie tym że jakiś pan Zdzisiek złamał nogę a Mietek miał zatwardzenie
Litości, miejcie jako redakcja trochę więcej ambicji zawodowej ...
|
![]() |
O sranku są fajne artykuły. Proszę o jeszcze.....
|
![]() |
Gościu z wysokim C, co jest "na prawdę"ważne - prosże o sugestie. Czy życie tej kobiety nie jest ważne?
|
![]() |
Myślę, że dla przeciętnego Kowalskiego nie jest ważne. Idąc twoim tokiem rozumowania po nieszczęściu tej kobiety powinienem wyraźić żal, a po klęsce na Haiti to w ogóle rozedrzeć szaty i głowę popiołem posypać. A co mnie to obchodzi? Dla zwykłego zjadacza chleba ważne jest jak gdzie znajdzie prace, dlaczego chodniki są nie odśnieżone, itp. "Przygody" domowe jakieś kobiety to w kronice kryminalnej lub w takim pisemku "Detektyw" można znaleźć, a nie jako jeden z artykułów dnia! |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.