![]() |
No i wyszło szydło z worka:Biała Podlaska nie ma ani jednego parlamentarzysty pochodzącego i mieszkającego w tym mieście.Na co więc mieszkańcy moga liczyć?Na obiecanki oczywiście.O ile nie zmienią prezydenta miasta w zbliżających się wyborach to nadal będą mieć spadochroniarzy np.z Gdańska,którzy czyhają na majątek Radziwiłłów a nie solidną służbę mieszkańcom!!!
|
![]() |
człowiek skowej mafii na stołku przydenta to wstyd dla miasta
|
![]() |
Po Abramowiczu,będą pracować duszki.Nic nie było i nic nie będzie. Abramowicz na nowym stłku tez nic nie zrobi.Powołanie rady ,rozmyje tylko odpowiedzialność.Problem tkwi gdzie indziej.
|
![]() |
Okręg wyborczy nr 7, czyli Janów Podlaski z Tomaszowem Lubelskim w jednym a do Warszawy deczko bliżej.
|
![]() |
Właśnie jak zmienią prezydenta nie będzie mial kto nasze sprawy popierać w rządzie. A spadochroniasz pewnie zostanie nie zależnie od wyniku wyborów samorządowych.
|
![]() |
To proszę mi powiedzieć jak mam odzyskać utracone pieniądze w SKOK ?
|
![]() |
Napisz podanie do Bronislawa Komorowskiego,on ma ogromna wiedze w temacie. PO'spolici oszusci brali udzial w najwidkszych przekretach RP.
|
![]() |
Miasto w objęciach skokowej mafii, a biedny duszek udaje, że tego nie widzi.
|
![]() |
Kariera niesamowita. Od zera do koryta. Tylko czasem uwiera wspomnienie ZSLa.
|
![]() |
Czy Pan Duszek, jak PiS straci niedługo władzę w państwie, też zmieni od razu swoje barwy? Tak jak to robił dotychczas?
|
![]() |
PiS od trzech lat rządzi Polską i proszę mi powiedzieć co takiego zrobił dla naszego regionu?? Nie znam ani jednego wsparcia poważnej inwestycji, a nawet średniej wielkości. Autostrady cały czas nie ma. Drogi są tragiczne również te wojewódzkie. Ludzie, my cały czas żyjemy jak w latach 1990-tych. Pojedźcie za Warszawę i zobaczcie jak dzisiaj wygląda Polska.
|
![]() |
PROBLEMY Z HEMOROIDAMI... Znaleziono sposób
|
![]() |
Z ,,dobrego duszka" została tylko wydmuszka.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|