![]() |
finansami PSW w BP oraz sposobem dysponowania środkami publicznymi powinien już dawno zająć się CBA . dziwne regulaminy , których promotorami jest rodzina obecnego rktora , to zaproszeinie dla ministerstwa szkolnictwa oraz prokuratury. Badania opisane w artykule to wspieranie przez tate , badania córki
|
![]() |
Nie wiem już śmiać się czy tylko siąść i płakać. Kiedy J będzie miał dość.
|
![]() |
Bialskie rektorskie profesury i ich dorobek "naukowy" miarą upadku naszego kraju.
|
![]() |
Tak sobie czytam komentarze powyżej, i myślę, jak łatwo jest innych oskarżać ludzi o najgorsze świństwa.
Od kilkunastu lat mieszkam poza Białą i naprawdę jestem pod wrażeniem tego co ten człowiek robi. To widać, jeśli się bywa w mieście jedynie od czasu do czasu. Naprawdę zostawi po sobie spore dziedzictwo. A mam wrażenie, że mógłby dać sobie spokój bo sądzę, że kasy już wystarczająco dużo zarobił.
Na ludzką zawiść zaś lekarstwa jeszcze nie wynaleziono.
|
![]() |
Pomieszkaj gościu dłużej w Białej to zrozumiesz istotę zjawiska pod nazwą degrengolada miasta. Blichtr inwestycyjny tego nie przysłania.
|
![]() |
Jak spojrzałam na zdjęcie, to w pierwszej chwili pomyślałam, że Józef rektor Berger dostał role w jakimś gender teatrum.
|
![]() |
widzę Bergier zaczyna juz flirtować z banderowacami, Oj, nieładnie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|