![]() |
Mówił mi znajomy ormowiec z tego terenu że szofer ciężarówki jest w szoku i podobno nieźle się to volvo jarało.
|
![]() |
skąd byli pasażerowie volvo?
|
![]() |
była to rodzina z Międzyrzeca. jak narazie to tylko pasażerka jest w krytycznymm stanie... z kad wiem? własne zródla
|
![]() |
CZlowieku, jaki "Ormowiec"? Czy Ty jeszcze tkwisz w epoce komunizmu? |
![]() |
Ty a Ty jeszcze lepszy jestes ,a od kiedy komunizm to epoka byłła? zwracasz komuś uwagę to najpierw sam przemyśl swoje wypowiedzi=) // nie ma innej mozliwosci Pani Renatka musi wyjsc calo!! tak jak pozostala reszta!! ehhhh... |
![]() |
gościu to do mnie było z tym komunizmem? a do pana/pani M.B to lekarze mówili wczoraj że tylko modlić się pozostało..;( jej syn ma tylko połamane obie ręce, mąż miał złamaną noge chyba i miał jakąś operacje a chłopak co jechał z nimi to operacje chyba miał nie wiem dokładnie...
|
![]() |
a ten chłopak co z nimi jechał to ma rozerwane jelita podzurawiony zoladek zlamany objoczyk i mialkrwaiak...
i sie nie kłóccie bo o to tutaj nie chodzi oby wszyscy wyszli cali..
|
![]() |
co wy mozecie wiedziec o tym ? ;/
i po cholere piszecie jak nie wiecie jak bylo!?
chyba nie macie sie czym zajmować tylko szukacie sensacji.
|
![]() |
mgła była może trzeba było wrócić?
a może wolniej jechać i dokładniej na drogę patrzeć?
swoją drogą zadziwiają mnie kierowcy że jak jadę 40km/h i nic prawie nie widzę to oni jeszcze potrafią wyprzedzić i z 80km/h jechać
|
![]() |
straszna tragedia wyrazy współczucia
|
![]() |
to na pewno pytanie czy nie moznz bylp tego uniknac? |
![]() |
uniknąć nie można było, bo wszystko jest zapisane tam na górze
|
![]() |
Hmm czy napewno "ten" chłopak co jechał z nimi ma aż takie obrażenia jak tu ktoś napisał?
Straszne bo widziałam go dzień przed wypadkiem... ;(
|
![]() |
czy ktoś zna tych ludzi ,szukam kontaktu z tą rodziną
|
![]() |
ZNAZCZY SIĘ JESTEŚ HIENĄ OD UBEZPIECZEŃ????!!! |
![]() |
Jeśliś to do mnie i jeszcze osoby kilka postów podemną to my nie szukamy sensacji my tą rodzine znamy i to ja przynajmniej znam bardzo bardzo dobrze... więc się nie odzywaj;/ |
![]() |
ja mam z nimi kontakt chcesz napisz na gg 9402460 |
![]() |
Jakbyś znał bardzo bardzo dobrze i szanował tą znajomość to z pewnością byś się tu nie rozpisywał na temat tego wypadku.
|
![]() |
a co mam pozwolić żeby taki śmieć jak ty pisał bzdury i wprowadzał innych w błąd?
pzdr śmieciu
|
![]() |
Twoja wypowiedź świadczy jedynie o Tobie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|